Új

Tétel: EX10040615

|

Modell: PHYSA YOXALL BLACK

Fodrászszék lábtartóval - 920–1070 mm - 200 kg - Fekete, Ezüst

100 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – ergonomikus ülés habszivacs párnázattal és állítható háttámlával
  • állítható – az ülés magassága 920–1070 mm között állítható a hidraulikus pumpa segítségével, a szék 360°-ban elforgatható
  • stabil – nagy teherbírású rozsdamentes acél szerkezet nagyméretű talppal
  • könnyen tisztítható – a műbőrből készült huzat szennyeződéstaszító
  • modern – letisztult design fényes rozsdamentes acél elemekkel

TERMÉK LEÍRÁSA

Teljes kényelem vendégei és az Ön számára a Yoxall Black fodrászszékkel

Biztosítson kényelmes ülőhelyet vendégei számára a Yoxall Black fodrászszéken, és varázsolja stílusossá szalonját! A letisztult fekete design jól illik bármilyen berendezési stílushoz. A lábtartóval és dönthető háttámlával felszerelt fodrászszék teljes komfortot biztosít vendégei számára – akár fodrászszalonokról, akár tetováló- vagy szépségstúdiókról van szó.

Tökéletes ülésmagasság a physa fodrász székében

Az ergonomikus hajvágószéken mindig kényelmesen foglalhatnak helyet vendégei, amelyről a magas karfák és a kiváló minőségű habszivacs párnázat gondoskodik. A párnázat puha és formastabil. A tartós műbőr huzat könnyen tisztítható, valamint por- és vízlepergető.

A hajvágó szék magasságát egyszerűen állíthathatja be 920–1070 mm között a hidraulikus pumpa segítségével. A széket könnyedén forgathatja abba a helyzetbe, amelyből a legjobban tud dolgozni, így néhány egyszerű lépésben optimális munkapozíciót érhet el, és még a hosszú napokon sem fárad el. Döntse a párnázott háttámlát kényelmes helyzetbe, hogy vendégei mindig kényelmesen üljenek.

A fodrászszék váza robusztus és elegáns rozsdamentes acélból készült. A stabil konstrukció teherbírása legfeljebb200 kg, ami biztosítja a szék hosszú élettartamát. A nagy, 58 cm átmérőjű talp gondoskodik a maximális stabilitásról és a biztonságról. A sima rozsdamentes acél felületek kiemelik a stílusos designt.

MŰSZAKI ADATOK