Akciós

Tétel: EX10040580

|

Modell: PHY-MT-13

Műkörmös és manikűrös asztal - 2 fiók - 4 kerék

78 190,00 Ft 95 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • elegáns – stílusos és funkcionális design fehér színben
  • könnyen kezelhető – a robusztus MDF asztallap könnyen tisztítható
  • rendezett – 2 fiók, egy rekesz és tárolófelület az asztallap alatt
  • mobil – a 4 kerék segítségével a manikűr asztal gond nélkül mozgatható
  • tartozékok – kéztámasszal a maximális kényelem érdekében a manikűr során

TERMÉK LEÍRÁSA

Funkcionális és elegáns műkörmös asztal

Köszöntse vendégeit professzionálisan és teljes eleganciával körömstúdiójában, spa-jában vagy szépségszalonjában: a PHY-MT-13 műkörmös és manikűrüs asztalon a physa-tól garantáltak a tökéletes körömápolási és lakkozási eredmények, így ügyfelei mindig elégedetten távoznak majd. A manikűrös asztal rengeteg tárhelyet kínál, így áttekinthető és könnyen hozzáférhető módon tárolhatja kozmetikai eszközeit és felszereléseit. A physa szépségszalon berendezései között jól átgondolt, kiváló minőségű és stílusos megjelenésű manikűrös asztalokat talál.

Dolgozzon nyugodtan a physa manikűrös asztalánál

A nagy asztallap elegendő helyet kínál a kényelmes munkavégzéshez. A két fiókban, a rekeszben és az oldalsó polcon jól áttekinthetően tárolhatja munkaeszközeit, így a szalon mindig rendezett és higiénikus benyomást kelt. A másik oldalon található talpazat gondoskodik a manikűr asztal stabilitásáról. A szállítási csomagban található kéztámasz segítségével tökéletes kényelmet biztosíthat vendégei számára a kezelések során. Legyen szó klasszikus manikűrről, körömmodellezésről vagy irodai munkáról: a körmös asztal sokoldalúan használható.

A sima felületeknek és a minimalista designnak köszönhetően a manikűrös asztal könnyen tisztítható néhány egyszerű mozdulattal, amely felbecsülhetetlen előny, különösen manikűrös szalonokban. Kiváló minőségű kivitelezésével és ellenálló anyagával a műkörmös asztal elszívóval minden kihívásnak megfelel a mindennapi munka során. A tartós műköröm asztal hibátlan megjelenése hosszú éveken át garantált. A 4 kerék segítségével az asztalt rugalmasan állíthatja be, elképzeléseinek megfelelően.

MŰSZAKI ADATOK