Tétel: EX18000406

|

Modell: PHY-5ML-1-SET

Nagyítós lámpa készlet - 1.350 lm - 5 dpt - állvány 5 kerékkel

55 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • LED-fény - erős fény 1.350 lm-el a 60 12 W-os LED-nek köszönhetően
  • jól látható - 5 dioptriás törésképesség az erős nagyításhoz
  • gyors – azonnal használatra kész a rögtön bekapcsolás után meggyulladó LED-eknek hála
  • mobil – állvány öt műanyag kerékkel a csendes és egyszerű mozgatás érdekében
  • mozgékony – a gurulós állvány 360°-ban forgatható és garantálja így a minden oldalról való hozzáférést
  • tartós – magas minőségű anyagok és egy takaró véd portól és szennyeződésektől a hosszú élettartam érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Kiváló láthatóság a fényes, kerekeken lévő nagyítóslámpával

Műhelyben, kozmetikai szalonban, orvosi rendelőben, tetőváló szalonban vagy ékszerésznél – a nagy teljesítményű PHY-5ML-1 nagyítós lámpával, a physa Egészség és szépség kategóriája közül, minden tökéletesen szem előtt van és optimálisan megvilágítva. És a szettben megtalálható öt kerékkel ellátott állványnak köszönhetően, az energiatakarékos nagyítós LED lámpát egy kéz használatával oda gurít, ahová csak akarja.

Hozzon mozgást a mindennapi életbe - a physa kozmetikai kiegészítői közé tartozó nagyítós lámpával

A 60 LED kör alakú elrendezése a nagyító körül lehetővé teszi az árnyékoásmentes megvilágítást 1.350 lm-el. A 12 W-os LED-ek használata nem csak hihetetlenül energiatakarékos és hatékony, hanem 25.000 órás üzemórának hála hihetetlenül hosszú életűek is. Ezenkívül a LED-ek bekapcsolás után rögtön készen állnak a használatra és az összes színt életképesen mutatják be. A ragyogó fehér fény nem fárasztja a szemeket hosszú ideig tartó tevékenységek során sem. Az 5 dpt fénytörő képességű nagyító nagyon nagy, 125 mm-es átmérője miatt szintén nagyon szembarát. A LED nagyító lámpa használata után egy burkolat védi a lencsét a portól és a szennyeződésektől.

A három karnak köszönhetően a 122 cm-es, magasságban állítható LED nagyítós lámpa bármilyen pozícióba helyezhető. Ha valamikor nem lenne szüksége az állványra, akkor a nagyítós lámpa a rögzítése segítségével másodpercek alatt és karcolások nélkül majdnem minden asztalhoz fogatható.

A fehér porbevonattal ellátott robosztus acélból készült mozgékony gurulós állvány egy hihetetlen segítség mindennapi munkájában. Az öt, könnyen gördülő és 360°-ban forgatható, műanyagból készült kerekek garantálják a könnyű és csendes mozgatást. Ennek hála bármikor minden oldalról hozzáférhet. A dőlésálló gurulós állványra való felszerelés aligha lehetne könnyebb: Ehhez csak a nagyítós lámpa csuklókarjának alsó tollját kell az állvány felső nyílásába tolnia.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK