Tétel: EX10012185

|

Modell: RCPM-7,1C

Dagasztógép - Royal Catering - 650 W - tartozékok

454 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – Liszt: 800 g / víz: 500 g keveréséhez pizzához, kenyérhez, süteményekhez, tésztákhoz stb.
  • hatékony – a 650 W teljesítményű, háromfokozatú motornak köszönhetően bármilyen tészta gond nélkül gyúrható össze
  • egyszerű – rendkívül könnyen kezelhető a be- és  kikapcsoló, és az ergonomikus fogantyú segítségével
  • biztonságos – a biztonsági fedél lehetővé teszi az összetevők biztonságos hozzáadását működés közben is
  • kiváló minőségű – robusztus és könnyen kezelhető konstrukció rozsdamentes acélból és alumíniumból

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagy teljesítményű tésztakeverő gép leereszthető tállal

Akár pizzériákban, pékségekben, étkezdékben vagy éttermekben:  a Royal Catering-nek, a kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelések szekértőjének RCPM-7,1C univerzális tésztakeverő gépe nélkülözhetetlen segédeszköz a tésztakeveréshez és a tésztagyúráshoz pizzák, kenyerek, tészták és gombócok készítése során. Optimalizálja  munkafolyamatait takarítson meg értékes időt és pénzt!

Pizza, Pasta & Co. a Royal Catering vendéglátóipari felszereléseivel

Intsen búcsút a nagy mennyiségű tészta kimerítő és időigényes keverésének és dagasztásának a tálas mixerrel! A bolygókeverő gép használatával higiénikusabb a munkavégzés, és a tésztagyúrás nem jár fizikai megerőltetéssel, mint a kézi dagasztás esetén. A tálas robotgép kezelése rendkívül egyszerű, így Ön még csúcsidőben is gyorsan készítheti el az ízletes pizzákat: vendégei elégedetten távoznak majd!

Ilyen egyszerű: A keverőtálas konyhai robotgép oldalán lévő kar működtetésével engedje le a 250 mm átmérőjű keverőtálat. Ezután tegye a hozzávalókat a tálba. A tálas mixer akár 800 g lisztet is képes feldolgozni ciklusonként. A keverési folyamat ezután egy gombnyomással indítható el. A 650 W-os, háromfokozatú motornak és a max. 230–580 fordulat/perces sebességnek köszönhetően a tálas mixerrel szinte bármilyen keménységű összetevő gond nélkül keverhető össze, a tejszínhabtól kezdve a kenyértésztáig.

Praktikus: A biztonsági fedélnek köszönhetően további összetevőket is hozzáadhat a keverési folyamat során, anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a tésztakeverő gépet. Miután a tészta elkészült, a keverőtálas robotgép egyetlen gombnyomással kapcsolható ki. A tészta eltávolítása után tisztítsa meg a tálat és a dagasztókart, a habverőt vagy krémkeverőt, amelyek kiváló minőségű és tartós rozsdamentes acélból készültek, és rendkívül könnyen tisztíthatók, akárcsak a készülék alumíniumból készült háza.

MŰSZAKI ADATOK