Trustpilot

Tésztakeverők

Akciós
Dagasztógép - 30 L - Royal Catering - 2100 W
Royal Catering
(2)

Dagasztógép - 30 L - Royal Catering - 2100 W

Méretek (HxSzéxMa)
76 x 43 x 100 cm
531 990,00 Ft 570 444,16 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 7. 26.
Akciós
Konyhai robotgép - 350 W - Royal Catering
Royal Catering
(1)

Konyhai robotgép - 350 W - Royal Catering

Méretek (HxSzéxMa)
39 x 23 x 45 cm
96 590,00 Ft 138 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 7. 25.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A Royal Catering tésztagyúró vagy dagasztógépeit teljesítményük és hatékonyságuk jellemzi. A tésztakeverők alkalmazási területei a pékségek, hentesüzletek, pizzériák és éttermek. Ideálisan alkalmasak nehéz tészták feldolgozására, tészták, húsok és egyéb habos masszák keverésére, verésére és gyúrására. A Royal Catering dagasztógépe nélkülözhetetlen elektromos segédeszköz a tésztakészítésben a vendéglátóiparban. Nemcsak a pékségek, hanem számos más vendéglátóipari létesítmény, köztük a hentesüzletekben dolgozók is hasznát veszik ennek a hasznos konyhai eszköznek.

Dagasztógépek - megbízható segítők a vendéglátóiparban

A dagasztógép fontos szerepet játszik a darált hús előállításában, például a húsgombócok esetében. A Royal Catering dagasztógépei robusztusságukkal, ugyanakkor egyszerű és ergonomikus kezelésükkel győzik meg a felhasználókat. A tartósság, a higiénia és a magas szintű munkabiztonság további jellemzők, amelyek elvárhatók a Royal Catering dagasztógépétől. Ha gofri vagy fánk tésztájáról van szó, akkor ezt a Royal Catering fritőzével finoman el lehet készíteni. A tészta kézzel történő gyúrása az egyik legmegerőltetőbb feladat a pékségben vagy a konyhában, és az ipari kemény munkához hasonlítható. Ezért azok a szakemberek, akiknek ezt a feladatot nap mint nap el kell végezniük, nagy kapacitású és erős motorral rendelkező dagasztógépre van szükségük. A Royal Catering készülék 20 literes térfogattal és 750 wattos meghajtással rendelkezik. A gép megkönnyíti a liszt, a folyadék és más összetevők gyors és alapos keverését. Egy töltelékkel akár 8 kilogramm liszt is feldolgozható. A négy gumiláb és a nagy, 75 kilogrammos önsúly biztosítja, hogy a gép még nehéz tészta esetén is biztos lábakon álljon.

Professzionális dagasztógépek a Royal Catering-től

A keverőtál, a tésztakampó és maga a készülék rozsdamentes acélból készült, amely nagy rugalmasságot, rozsdamentességet és könnyű tisztíthatóságot ötvöz. A dagasztógép tervezésénél a könnyű kezelhetőség volt az első helyen. A 0-/1-es forgógomb, az indítókapcsoló és a vészleállító kapcsoló a tésztakeverő tetején helyezkedik el, hogy bármikor könnyen elérhetőek legyenek anélkül, hogy a gép feltöltésekor vagy működés közben szennyeződnének. A berendezéshez tartozik egy védőrács is, amelyet ideiglenesen el kell távolítani ahhoz, hogy lisztet vagy más összetevőket töltsön a tálba. A gépet azonban csak akkor lehet üzembe helyezni, ha a védőrács visszakerült a tál fölé a tervezett helyére. Ez megakadályozza, hogy a keze a tálba kerüljön, amikor a motor jár és a tésztakampó forog, és súlyosan megsérüljön. A tésztakampó 185 fordulatszámmal, a tál 15 fordulatszámmal forog percenként. Miután a tésztát összegyúrta, a tál kiemelhető a gépből, és a tészta könnyen eltávolítható. A tésztakeverő tisztításához csak vízre és élelmiszeripari mosogatószerre van szüksége. Mi nem elégszünk meg középszerű termékekkel, és Önnek sem kellene! Az expondo bolt hentesáruival felejthetetlen élvezetet nyújt a húsimádóknak. Szüksége van egy húsdarálóra a tésztakeverőjéhez? Nem probléma! Vásárolja meg tésztakeverőjét és egyéb termékeit webáruházunkból még ma, és nem csak az ár fogja Önt lenyűgözni!