Akciós

Tétel: EX10012178

|

Modell: RCPM-30,1S

Dagasztógép - 33 L - Royal Catering - 1800 W

724 990,00 Ft 791 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – a 1800 W-os teljesítménynek köszönhetően a keverőtálas konyhai robotgéppel könnyen állítható elő nagy mennyiségű tészta
  • nagy – a tál űrtartalma 33 l
  • praktikus – integrált időzítő automatikus leállítási funkcióval
  • biztonságos – a rácsos fedél lehetővé teszi az összetevők biztonságos adagolását működés közben is
  • robusztus – masszív konstrukció kiváló minőségű acélból és rozsdamentes acélból

TERMÉK LEÍRÁSA

A dagasztógéppel a Royal Catering-től bármilyen tésztát elkészíthet!

Péksége, cukrászdája vagy étterme van? Tésztája viszont egyszerűen soha nem sikerül tökéletesre, vagy túl sok időt és erőfeszítést vesz igénybe az elkészítése? A RCPM-30,1S dagasztógéppel a Royal Catering-től búcsút inthet ezeknek a gondoknak! Hihetetlen erő és csúcsminőség a tökéletes tészta elkészítése érdekében, a lehető legrövidebb idő alatt. Ráadásul nagy mennyiségben: a tálas mixerrel nem probléma többé!

Nagy teljesítmény, kiváló minőség, nagy mennyiségű tészta - a konyhai robotgéppel!

A konyhai robotgép tál kapacitása 33 l, így Ön egy munkafolyamat során akár 12.5 kg lisztet is fel tud dolgozni. Az alkatrészek, amelyek közvetlenül érintkeznek a tésztával rozsdamentes acélból készültek, és megfelelnek a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek.

A 1800 W teljesítménynek köszönhetően 230 V feszültségnél a tálas mixer rendkívül nagy teljesítményű, így lehetséges bármilyen tészta elkészítése nagy mennyiségben. A dagasztóhorog sebessége 130–320 fordulat/perc. Az integrált időzítőnek köszönhetően max. 99 perccel, a keverőtálas mixer automatikusan leáll, miután letelt a beállított idő: a keverőtálas robotgéppel így elkészthető a tészta anélkül, hogy Önnek oda kellene rá figyelnie, ami jelentősen megkönnyíti a konyhai munkafolyamatokat.

A rácsos fedél maximális biztonságot garantál  a tésztakeverő gép használata során, valamint biztonságosan adagolhatók további összetevők működés közben is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK