(1) értékelés

Tétel: EX10012179

|

Modell: RCPM-20,1S

Dagasztógép - 23 L - Royal Catering - 1300 W

624 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – a 1300 W-os teljesítménynek köszönhetően a keverőtálas konyhai robotgéppel könnyen állítható elő nagy mennyiségű tészta
  • nagy – a tál űrtartalma 23 l
  • praktikus – integrált időzítő automatikus leállítási funkcióval
  • biztonságos – a rácsos fedél lehetővé teszi az összetevők biztonságos adagolását működés közben is
  • robusztus – masszív konstrukció kiváló minőségű acélból és rozsdamentes acélból

TERMÉK LEÍRÁSA

A dagasztógéppel a Royal Catering-től bármilyen tésztát elkészíthet!

Péksége, cukrászdája vagy étterme van? Tésztája viszont egyszerűen soha nem sikerül tökéletesre, vagy túl sok időt és erőfeszítést vesz igénybe az elkészítése? A RCPM-20,1S dagasztógéppel a Royal Catering-től búcsút inthet ezeknek a gondoknak! Hihetetlen erő és csúcsminőség a tökéletes tészta elkészítése érdekében, a lehető legrövidebb idő alatt. Ráadásul nagy mennyiségben: a tálas mixerrel nem probléma többé!

Nagy teljesítmény, kiváló minőség, nagy mennyiségű tészta - a konyhai robotgéppel!

A konyhai robotgép tál kapacitása 23 l, így Ön egy munkafolyamat során akár 8 kg lisztet is fel tud dolgozni. Az alkatrészek, amelyek közvetlenül érintkeznek a tésztával rozsdamentes acélból készültek, és megfelelnek a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek.

A 1300 W teljesítménynek köszönhetően 230 V feszültségnél a tálas mixer rendkívül nagy teljesítményű, így lehetséges bármilyen tészta elkészítése nagy mennyiségben. A dagasztóhorog sebessége 130–320 fordulat/perc. Az integrált időzítőnek köszönhetően max. 99 perccel, a keverőtálas mixer automatikusan leáll, miután letelt a beállított idő: a keverőtálas robotgéppel így elkészthető a tészta anélkül, hogy Önnek oda kellene rá figyelnie, ami jelentősen megkönnyíti a konyhai munkafolyamatokat.

A rácsos fedél maximális biztonságot garantál  a tésztakeverő gép használata során, valamint biztonságosan adagolhatók további összetevők működés közben is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Hab nach langem Suchen das Glück gehabt, dass ich die Maschine gefunden habe! Alles wie beschrieben! Leistung und Funktion ist absolut TOP! Jetzt hoffe ich nur noch, das die Maschine lange mein Begleiter bleibt!!! :-)