Trustpilot

Krumplihámozó gépek

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Sok vendéglátóipari konyhában a szakácsok naponta nagy mennyiségű burgonyát dolgoznak fel ízletes finomságokká. Mivel a burgonya kézzel történő hámozása rendkívül időigényes feladat, a profi szakácsok manapság burgonyahámozó gépet használnak. Ezek az eszközök minden szakácsnak jelentős könnyebbséget nyújtanak. A konyha zavartalan működését nem zavarja a burgonyahámozás. Ebben a kategóriában a vendéglátóipari felszerelések között a profi szakács garantáltan megtalálja a megfelelő burgonyahámozó gépet a konyhájába.

 

Krumplihámozó a vendéglátóipar számára

Korábban a gasztronómia konyhai személyzetének kézzel kellett fáradságos munkával meghámoznia a burgonyát. Manapság a szakácsok ezt az időigényes munkát burgonyahámozó géppel végzik. Ezek a gépek lehetővé teszik a szakács számára, hogy nagy mennyiségű burgonyát hámozzon meg nagyon rövid idő alatt, egyetlen töltelékkel. Míg az első burgonyahámozó gépeket a szakácsnak kézzel, egy kézi kurbli segítségével kellett működtetnie, ma már elektromos burgonyahámozó gépet használnak a professzionális konyhákban. Ezek a konyhai gépek kézzel hámozzák meg a burgonyát, és lehetővé teszik az egységes végtermék előállítását. A beépített vízellátásnak köszönhetően a gép a hámozás során megmossa a burgonyát. A szakácsnak csak annyi a dolga, hogy a kívánt mennyiségű burgonyát beletölti a gépbe, és a vezérlőelemen keresztül bekapcsolja a készüléket. A munka többi részét a burgonyahámozó gép végzi. A krumplihámozó gép előnyei: nagy mennyiségű burgonya hámozása automatikusan, rövid idő alatt történik egyenletesen hámozott krumpli, mint végtermék a burgonya egyidejű mosása a hámozás során a berendezés könnyű feltöltése és működtetése Amíg a burgonyahámozó gép végzi a munkáját, a szakács más fontos feladatokkal is foglalkozhat a konyhában. A hámozás után a konyhai személyzet a gép ürítőcsatornáján keresztül kiveheti a meghámozott burgonyát, és a főzőlapra helyezheti. A burgonya hámozása és főzése ízletes köretként még soha nem volt ilyen egyszerű.

Milyen krumplihámozó gépet vegyek?

Egy vendéglátóipari konyha hektikus mindennapjaiban sokféle feladat merül fel. A szakácsoknak ezért mindig kiváló minőségű felszerelésre van szükségük a munkájukhoz, hogy minden zökkenőmentesen működhessen konyhában. A professzionális zöldség- és gyümölcsszeletelőhöz hasonlóan a jó minőségű burgonyahámozó gép is a vendéglátóipari konyha alapfelszereltségének része. E készülékek gyártói ügyelnek arra, hogy csak a legjobb minőségű anyagokat használják fel készülékeikhez. A korszerű burgonyahámozó ezért lehetőleg rozsdamentes acélból készül. A rozsdamentes acél vizuális és gyakorlati előnyöket egyaránt kínál. A rozsdamentes acélból készült konyhai burgonyahámozó különösen tartós. Ezenkívül a rozsdamentes acél különleges tulajdonságai megkönnyítik a konyhai személyzet számára a berendezések tisztítását.