Ellenőrzött minőség

Krumplihámozó gépek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 4 az 4 termék

A szűrésre nincs találat!

Sok vendéglátóipari konyhában a szakácsok naponta nagy mennyiségű burgonyát dolgoznak fel ízletes finomságokká. Mivel a burgonya kézzel történő hámozása rendkívül időigényes feladat, a profi szakácsok manapság burgonyahámozó gépet használnak. Ezek az eszközök minden szakácsnak jelentős könnyebbséget nyújtanak. A konyha zavartalan működését nem zavarja a burgonyahámozás. Ebben a kategóriában a vendéglátóipari felszerelések között a profi szakács garantáltan megtalálja a megfelelő burgonyahámozó gépet a konyhájába.

 

Krumplihámozó a vendéglátóipar számára

Korábban a gasztronómia konyhai személyzetének kézzel kellett fáradságos munkával meghámoznia a burgonyát. Manapság a szakácsok ezt az időigényes munkát burgonyahámozó géppel végzik. Ezek a gépek lehetővé teszik a szakács számára, hogy nagy mennyiségű burgonyát hámozzon meg nagyon rövid idő alatt, egyetlen töltelékkel. Míg az első burgonyahámozó gépeket a szakácsnak kézzel, egy kézi kurbli segítségével kellett működtetnie, ma már elektromos burgonyahámozó gépet használnak a professzionális konyhákban. Ezek a konyhai gépek kézzel hámozzák meg a burgonyát, és lehetővé teszik az egységes végtermék előállítását. A beépített vízellátásnak köszönhetően a gép a hámozás során megmossa a burgonyát. A szakácsnak csak annyi a dolga, hogy a kívánt mennyiségű burgonyát beletölti a gépbe, és a vezérlőelemen keresztül bekapcsolja a készüléket. A munka többi részét a burgonyahámozó gép végzi. A krumplihámozó gép előnyei: nagy mennyiségű burgonya hámozása automatikusan, rövid idő alatt történik egyenletesen hámozott krumpli, mint végtermék a burgonya egyidejű mosása a hámozás során a berendezés könnyű feltöltése és működtetése Amíg a burgonyahámozó gép végzi a munkáját, a szakács más fontos feladatokkal is foglalkozhat a konyhában. A hámozás után a konyhai személyzet a gép ürítőcsatornáján keresztül kiveheti a meghámozott burgonyát, és a főzőlapra helyezheti. A burgonya hámozása és főzése ízletes köretként még soha nem volt ilyen egyszerű.

Vásároljon egy krumplihámozó gépet és könnyítse meg konyhai személyzete mindennapjait

Egy vendéglátóipari konyha hektikus mindennapjaiban sokféle feladat merül fel. A szakácsoknak ezért mindig kiváló minőségű felszerelésre van szükségük a munkájukhoz, hogy minden zökkenőmentesen működhessen konyhában. A professzionális zöldség- és gyümölcsszeletelőhöz hasonlóan a jó minőségű burgonyahámozó gép is a vendéglátóipari konyha alapfelszereltségének része. E készülékek gyártói ügyelnek arra, hogy csak a legjobb minőségű anyagokat használják fel készülékeikhez. A korszerű burgonyahámozó ezért lehetőleg rozsdamentes acélból készül. A rozsdamentes acél vizuális és gyakorlati előnyöket egyaránt kínál. A rozsdamentes acélból készült konyhai burgonyahámozó különösen tartós. Ezenkívül a rozsdamentes acél különleges tulajdonságai megkönnyítik a konyhai személyzet számára a berendezések tisztítását.