Tétel: EX10011892

|

Modell: RCPP-1011

Burgonyahámozó gép - 10 L - időzítő - 200 kg/h-ig

553 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy - a 10 l -es tartálynak köszönhetően a burgonya hámozó, alkalmas nagy éttermek és catering szervíz cégek számára, valamint élelmiszeripari használatra
  • nagy teljesítmény - 750 W teljesítményű motor, 130 - 200 kg burgonya hámozása óránként
  • programozható - automatikus időzítő 0 – 5 perc közötti beállítással és kikapcsolással
  • gyors - kb. 2-3 perc alatt 10 g burgonya hámozható meg
  • kíméletes - a gyengéd hámozásnak köszönhetően, szinte semmilyen sérülés sem keletkezik a burgonyán
  • könnyen karbantartható - könnyen tisztítható a felhasznált anyagoknak köszönhetően, amelyek a rozsdamentes acél, alumíniumötvözet és a műanyag

TERMÉK LEÍRÁSA

Hámozott burgonya és gyökérzöldség rekordidő alatt a burgonyahámozó géppel!

10 kg burgonya meghámozása csupán 2-3 perc alatt, hihetetlenül hangzik? A Royal Catering RCPP-1011 krumplipucoló géppel lehetséges, ami még a legkiválóbb szakácsoknak sem sikerülhet. Ez a krumpli hámozó gép nem hiányozhat egyetlen étteremből, nagyüzemi konyhából és catering szervízből sem. Gyorsítsa fel a munkafolyamatokat a konyhán a hatékony hámozó géppel.

A hihetetlenül erős hámozógép a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

Az 750 Wattos motornak köszönhetően a tartós és íztelen rozsdamentes acélból készült, bevonttal ellátott csiszolókorong 200 kg/órás sebességgel távolítja el a héját a burgonyáról, valamint a zöldségekről. A héjvastagság eltávolítása egyenletes. A csatlakoztatott víztömlőn keresztül bevezetett víz pedig megtisztítja a zöldségeket. Hatalmas, 10 l -es kapacitásnak köszönhetően a hámozandó burgonyát nem kell folyamatosan újra tölteni a gépbe, egy finom burgonyasaláta vagy ízletes sültkrumpli elkészítése során.

A krumplihámozó gép intuitív módon, azaz rendkívül egyszerűen kapcsolható be- és ki az átlátható kezelőpanel gombjainak segítségével. A praktikus időzítő funkcióval 0 – 5 perc között programozhatja be a hámozógépet. Az idő leteltével a gép automatikusan kikapcsol. A törésbiztos műanyagból készült átlátszó és légmentes fedélnek köszönhetően láthatja, hogy milyen ütemben halad a hámozás az eszköz belsejében. A meghámozott burgonya egy gomb megnyomásának segítségével és a kivezetőtartály nyitásával távolítható el a gépből. Az ipari burgonyahámozó gép házának aljára egy szita rögzíthető, így a hámozási hulladék különválik. A felhasznált anyagok, mint például a rozsdamentes acél, alumíniumötvözet és műanyag, rendkívül higiénikusak és könnyen tisztíthatók.

A vészleállító gomb segítségével hámozási folyamatot bármikor azonnal leállíthatja. A beépített biztonsági megszakító pedig automatikusan kikapcsolja az egységet, ha működés közben kinyitja a fedél vagy a kidobó ajtaját. A négy láb elnyeli a gép rezgését és biztosítja a stabilitást.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények