Trustpilot

Tésztagépek

Akciós
Tésztagép - 16 cm - 1 - 14 mm - elektromos
Royal Catering

Tésztagép - 16 cm - 1 - 14 mm - elektromos

Méretek (HxSzéxMa)
32 x 29 x 38 cm
94 590,00 Ft 105 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 4. 25.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A mediterrán konyhában különösen fontos szerepet játszanak a különböző tésztaételek. Manapság a vendéglátósok, akik különösen ízletes tésztakreációkat szeretnének felszolgálni vendégeiknek, könnyedén elkészíthetik a tésztát házilag is. Erre a célra speciális, professzionális használatra szánt tésztagépek találhatók ebben a kategóriában. Egy ilyen tésztagép segítségével a szakácsok pillanatok alatt elvégezhetik a saját tésztájuk előállításának minden lépését. A kiváló mediterrán konyhával rendelkező gasztronómia számára a modern tésztagép ma már nélkülözhetetlen konyhai eszköz.

 

Mi a legjobb elektromos tésztagép a profik számára?

Az otthoni használatra szánt tésztagépek általában mechanikusan működnek. Ezekkel a konyhai eszközökkel a hobbiszakácsnak először meg kell gyúrnia a tésztához szükséges tésztát, majd át kell nyomnia a tésztagépen. Ezeknek a gépeknek az elve hasonló a darálóéhoz. Egy elektromos tésztagép segítségével a profi szakács összegyúrhatja a tésztát, majd a tésztát a kívánt formára nyomhatja. És ezt minden erőfeszítés nélkül megtehetik. A vendéglátóipari tésztagép nagy teljesítményű villanymotorral működik. Ez a motor működteti a gép tésztakampóját, és a tésztát az előzőleg csatlakoztatott szerszámon keresztül sodorja ki. Ezek a mátrixok bármikor, néhány egyszerű lépéssel kicserélhetők. Ez lehetőséget ad a szakácsnak arra, hogy a tésztanyújtóval különböző tésztákat állítson elő. A konyhai gépek így korlátlan rugalmasságot biztosítanak a tésztatípusok tekintetében. A professzionális tésztagép előnyei: tésztagyúrás és tésztakészítés egyetlen konyhai készülékkel A cserélhető mátrixoknak köszönhetően minden tésztatípus elkészíthető nagyobb mennyiségű tésztát lehet előállítani további erőfeszítés nélkül Egy modern tésztagép könnyen kezelhető. A szakácsnak a tészta hozzávalóit a keverőtálba kell helyeznie, és a gép magától elkezdi gyúrni a tésztát. A tésztát ezután a kívánt tésztaformán keresztül sodorjuk ki. Így a séf friss és különösen ízletes tésztát kap a házilag.

Tésztagép vásárlás - hogyan válasszunk?

A vendéglátóipari tésztagépek elsősorban az óránkénti maximális termelési mennyiségben különböznek egymástól. A különböző modellek tésztatartályainak kapacitása megfelel ezeknek a gyártási mennyiségeknek. Egy nagy mennyiségű tésztát előállítani kívánó vendéglátóipari vállalkozásnak meg kell győződnie arról, hogy mind a tésztatartály kapacitása, mind az óránkénti maximálisan lehetséges gyártási mennyiség megfelel az igényeinek. A különböző tésztatípusokhoz tartozó különböző mátrixok bármikor megvásárolhatók egy kiváló minőségű tésztagéphez.

Egy professzionális tésztagépet bármikor alaposan meg lehet tisztítani. A gépek tésztakampói és tésztatartályai számos modellnél rozsdamentes acélból készülnek. A rozsdamentes acél egyértelmű előnye, hogy különösen robusztus és rozsdamentes. A rozsdamentes acél általában megfelel a vendéglátóipar különösen szigorú higiéniai előírásainak. A tésztagép minden területe könnyen hozzáférhető az alapos tisztításhoz. Ez vonatkozik mind a tésztatartályra, mind a szerszámhoz vezető tészta vezetőjére. Kompakt kialakításának köszönhetően a korszerű tésztagép minden professzionális konyhában elfér. A gépet a konyhában egy pultra lehet tenni és gond nélkül üzembe helyezni. A professzionális gép működtetéséhez csak egy konnektor szükséges. Egy olyan vendéglátóipari vállalkozás, amely saját tésztakészítményeit tésztagép segítségével állítja elő, garantáltan lelkesedést vált ki a vendégek körében.