Trustpilot
Akciós
(10) értékelés

Tésztagép - 18 cm - 1 - 14 mm - elektromos

101 990,00 Ft 113 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10011754

|

Modell: RC- EPM180

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-4 munkanap
Főbb jellemzők
  • sokoldalú – nyújt és vág: friss tagliatelle, fettuccine és tagliolini 3 és 9 mm szélesség között
  • állítható - állítható tésztavastagság, 1 és 14 mm között
  • elektromos - 550 Wattos elektromos motor a hatékony tésztakészítésért
  • rozsdamentes acél - a kiváló minőségű ház ellenáll a rozsdának és korróziónak
  • könnyen karbantartható - nagyon tartós és egyszerűen tisztítható anyagok
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.6

10 értékelés alapján

Rendezés :

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

nagyszerű termék

gép kiváló termékminőségi aránnyal. hivatásos személyzet számára alkalmas, mivel a kalibrációk nincsenek számozva. Szerviz "targoncának" vettem és elsődleges gépemnek használom. Nagy. Azt ajánlom

Eredeti értékelés megjelenítése

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Portugal

Szuper termék, pont olyan, amit szerettem volna, egyetlen probléma a zászló gyűrődése volt

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

Nagy!!!

Kiváló termék, masszív és nagyon erős gép, 20 napja használom és pillanatnyilag nagyon elégedett vagyok a szuper minőséggel és árral!!

Eredeti értékelés megjelenítése

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Czech Republic

Egy tésztagép, ami kibír egy darabig

Viszonylag kicsi, csak addig, amíg nem veszed a kezedbe. Valóban nagy hatalma van. 20 perc alatt 2 kilogramm tészta tészta sem probléma. Van-e esély további kiegészítőkre, például további késekre? Sajnos csak 3 és 9 mm-esek. A gép biztosan túléli... Remek.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

Kiváló autó

Szép munka, elégedett vagyok az autómmal, amit Öntől vásároltam alacsony áron

Eredeti értékelés megjelenítése

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

professzionális otthoni készülék

Ezt a tésztagépet egy külső eladón keresztül vásároltuk, de az Amazon Pay-en keresztül fizettük. Ezt a tésztagépet olasz vendéglősünk ajánlotta nekünk. Ez van nála állandó napi használatban.A Távol-Keleten gyártott gép közel 20 kg (!), kezdetben erősen gépolajszagú és szinte semmi műanyag alkatrésze. Minden szilárd, nehéz fémből készült. A fogaskerekek öntöttvasból készültek, így nincsenek műanyag alkatrészek. A motor hatalmas és könnyedén takarít fel mindent, így a gyengeség jeleit sem mutatja. Körülbelül egy óra használat után kicsit felmelegszik, de még mindig minden a normál tartományon belül van. Kicsit ijesztően zúg a gép, főleg a vágóhenger használatakor, ami végtelenül állítható (tartozék) 3mm-től 9mm-es tésztaszélességig. Vannak alternatív tekercsek is (extrák és viszonylag drágák), például kerek tésztákhoz (spagetti). Ez egy ipari készülék, amelyet hosszú távú használatra terveztek, és nem egy divatosan túlárazott divatos háztartási készülék. Meglepően gyorsan meg lehet szokni a méretet.Nagy előny a működés szempontjából: minden elölről működtethető, ami azt jelenti, hogy ezt a tésztagépet hátul a falnak támasztva elhelyezhető, és a helyigénye perspektívába kerül.Tisztítás: abszolút egyszerűen vegye le a vágógyűrűt és kész!A végtelenül állítható vágógyűrűknek köszönhetően (működés közben is állítható) valójában nincs szükség további vágótartozékokra. Ez azt jelenti, hogy az ár verhetetlen más készülékekhez képest. Ezt a tésztagépet úgy tervezték, hogy örökké tartson és érzéketlen Negatívum: borzalmas a ház kidolgozása. Ha a részleteket nézzük, egyes dolgok úgy tűnnek, mintha fémhulladékból lettek volna összerakva, tehát nem szelíd és divattudatos lelkeknek, akik különös figyelmet fordítanak a dizájn részletekre. Ezt figyelembe véve öt csillagból csak négy.- Nincsenek benne használati utasítások, még receptkönyv sem, csak amolyan kedvetlen garanciapapír. A gyakorlatban és a KÖVETKEZTETÉSEKBEN a NOODLE végtermékhez hasonlót nem találtunk a piacon. Ha a tiszta funkcióra összpontosít, ennek az embercsoportnak egyértelmű ajánlása van!

Eredeti értékelés megjelenítése

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

Elvégzi a dolgát, de egyértelműen nem a legkifinomultabb műszer (ami persze az érén is látszik). Ennek ellenére remélem, hogy sokáig fogja bírni.

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Sima és egyszerű

Könnyen használható és nem használt műanyag. Nagyon szórakoztató volt elkészíteni az első tésztát.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Praktikus tésztagép, amely némi gyakorlatot igényel

A tésztagéppel tagliatelle és egyfajta vastag spagetti készíthető.Ha gyakorlott vagy nagyon hamar meglesz az eredmény mert a gép átveszi a tészta dagasztását is úgy hogy fokozatosan durva fokozaton kinyújtja a tésztát.Sajnos néhány gyakorlás szükséges a sok fokozatmentes beállításhoz és a tészta tésztavágó hengerekbe fűzéséhez.Kicsit kísérletezgetni kell a tészta állagával, míg meg nem kapod.Nekem most már csak kb. A gép ára extrém ugrásokat tesz, így az én áram a teljesítmény. Az ítélkezést óvatosan kell kezelni. 220 eurót fizettem akkor.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket