Trustpilot

Desztilláló gép

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Az ebben a kategóriában bemutatott Royal Catering desztilláló gépek víz, illóolajok (aroma és gyógyászati), valamint egyéb kémiai vegyületek lepárlására alkalmasak. Hivatalosan nem engedélyezett az alkoholgyártás; az Európai Unió számos országában tilos a szeszes italok házi előállítása. A berendezés tartós rozsdamentes acélból készült, ami garantálja a robusztusságot és a könnyű tisztíthatóságot. Gondosan kidolgozott, a részletekre nagy figyelmet fordító dizájnnal is rendelkezik. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg az expondo.hu webáruház teljes választékával!

Desztilláló gép Royal Catering-től - különböző modellek

Weboldalunkon különböző méretű desztilláló gépek találhatók, amelyeket nagyon hatékonyak. 10, 20 és 30 literes tartálykapacitású modelleket kínálunk. Mindegyik hűtőoszloppal van felszerelve. A kiválasztott változatok akár négy fokozatú hűtéssel rendelkeznek a legmagasabb minőségű párlat biztosítása érdekében. Az ilyen típusú berendezésekben van egy előhűtő oszlop, ahol az első desztillációs szakasz zajlik, és egy főoszlop a másik három szakaszhoz.

Az eszköz jól átgondolt kialakítása csak az egyik feltétele a hatékony vízdesztillációnak. Ahhoz, hogy a berendezés hosszú ideig működjön, tartós és biztonságos anyagból, nevezetesen rozsdamentes acélból kell készülnie. Napjainkban a gasztronómiában és laboratóriumokban használt legnépszerűbb anyag, szilárdsága és könnyű higiénikus tisztaságának (sima felület) köszönhetően. A Royal Catering szakemberei ezt nagyon jól tudják, ezért alkalmazzák például a kolbásztöltők, lábosok, szeletelők és sok más cikk esetében.

Desztillált víz készítése - precizitás

A Royal Catering desztilláló gépek precíz készülékek, amelyek könnyen kezelhetőek. Beépített hőmérővel rendelkeznek, amely megkönnyíti a termelés ellenőrzését (0 és 150°C közötti tartományban). A berendezéshez tartozékkészlet tartozik, amely többek között egy cenzort, egy mérőkanalat, egy szűrőkendőt és egy mérőeszközt tartalmaz. A berendezéssel való munkavégzést jelentős hosszúságú, pl. 2 m-es gumitömlő segíti.

A Royal Catering márka kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek a professzionális konyhákban, kereskedelmi és otthoni használatban egyaránt kiállják a próbát. A cikkek ötvözik a nagy működési pontosságot, a masszív kivitelezést és az egyszerű kezelhetőséget. A vízdesztillálók segítségével nagyon nagy tisztaságú vizet nyerhet, amely ideális például vasalóhoz vagy autóhűtőhöz.