Trustpilot

Kenyérpirítók

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Ön is szereti a friss pirítós csábító illatát? És vágyik egy praktikus és gyors megoldásra a pirítós elkészítéséhez? Az expondo most megoldást kínál az Ön számára! Nálunk egy praktikus, tiszta rozsdamentes acélból készült gasztronómia pirítós sütőt kap a Royal Cateringtől! A különböző méretű modellek biztosítják, hogy garantáltan megtalálja a vállalkozásának megfelelő kenyérpirítót. A finom gofri vagy palacsinta mellett a jövőben pirítóssal is meggyőzheti vásárlóit!

A praktikus kenyérpirító részei

A Royal Catering rozsdamentes acélból készült kenyérpirítói elsősorban rendkívüli tervezéssel győzik meg a vásárlókat. A munkaasztalon vagy más konyhai gépek kiegészítéseként ezért hibátlan esztétikájával inspirálhat. Természetesen a használhatóság és a könnyű használat semmivel sem marad el ettől az első jellemzőtől. Professzionális pirítós sütőink mindegyike hasznos időzítő funkcióval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a pirítós szeletek kívánt barnulási fokát külön-külön beállítsa és beállítsa. Ezután már csak meg kell várni, hogy a kenyér megpiruljon. A csábító és népszerű pirítós illata gyorsan elterjed a konyhában, és bizonyítja kenyérpirítóink megbízhatóságát. És ez már másfél-két és fél perc után bekövetkezhet, attól függően, hogy Ön milyen fokú pörkölést szeretne. Így nagyon gyorsan hozzájuthatsz a finom pirítóshoz! A pirítós sütők széles választékával Ön döntheti el, hogy hány szelet kenyeret szeretne elkészíteni. Ehhez különböző méretek állnak rendelkezésre. Az egyes készülékek viszont egy hasznos kapcsolóval rendelkeznek, amellyel például választhat, hogy két vagy négy szelet pirítóst szeretne készíteni. Ehhez ajánljuk szeletelő gépeinket, hogy aztán egy ugyanilyen élvezetes feltétet adhasson az ízletes pirítóshoz. Az Expondo jó étvágyat kíván!

Megbízhatóság a rozsdamentes acélnak köszönhetően

A kenyérpirítók, akárcsak a leves melegentartók vagy a víz forraló állomások Royal Catering termékcsaládot a gyümölcs- és zöldségszeletelők terén is abszolút sikeressé teszi a nagyfokú megbízhatóság! A kiváló minőségű anyag előnyei nyilvánvalóak: a pirítós sütők úgy ragyognak, mint az első napon, mindössze kevés tisztítási erőfeszítés után - ezt a rozsdamentes acél sima felülete biztosítja, amely azonban még több előnyt kínál. A magas korrózióállóság hosszú időn keresztül tökéletes higiéniai megbízhatóságot is biztosít a kenyérpirítónak. Ez azt jelenti, hogy Royal Catering termékeink a megszokott módon megbízhatóan megfelelnek az egyre szigorodó higiéniai előírásoknak, és megkíméljük Önt néhány gondtól! És persze az egyszerűsített takarítással is rengeteg időt spórolhatunk meg a stresszes gasztronómiai mindennapokban! Nem utolsósorban a könnyen kivehető morzsatálca miatt, amely így természetesen különösen könnyen tisztán tartható! Ezenkívül a pirítós sütő gyártása biztosítja a termék különösen nagy stabilitását és robusztusságát. Ezt tovább erősítik a gumilábak, amelyek garantálják a csúszásmentességet. Az expondo webáruházból származó pirítós sütőt tehát nyugodtan elhelyezheti egy munkalapon, például egy pizza előkészítő munkapult, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a padlóra esik. Új kenyérpirítója garantáltan stabil!