Ellenőrzött minőség

Konyhai vákuumcsomagolók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 29 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Ebben a kategóriában vendéglátóipari felszereléseink közül kiváló minőségű vákuumozó gépeket talál. Az élelmiszeripari használatra tervezett vákuumfóliázó géppel jelentősen megnövelhető az áruk eltarthatósági ideje, illetve az ételek előkészíthetők szuvidáláshoz. A vendéglátóiparban fontos, hogy mindig ügyeljünk az ételek frissességére. A fóliahegesztő segítségével kiváló minőségű ételeket kínálhat vendégeinek, így a vákumfóliázók ma már alapvető felszerelésnek számítanak minden vendéglátóhelyen. Mint minden konyhai gép esetén, a vákuumcsomagolóknál is rendkívül fontos, hogy a készülékek tartósak legyenek és megbízhatóan működjenek.

Hogyan működik a fóliahegesztő

Egy kiváló minőségű fóliázógép alapvetően több alkatrészből áll, amelyekkel együttesen lehetséges a vákuumcsomagolás. A vákumfóliázók egy úgynevezett vákuumszivattyúval, valamint egy speciális hegesztőberendezéssel rendelkeznek, melynek segítségével légmentesen lezárják vákuumtasakokat. Napjainkban számos professzionális vendéglátóipari vákuumcsomagoló további funkciókat kínál, mint például a pácolási funkció. Ezek a kiegészítő funkciók modellenként eltérőek lehetnek. Professzionális területeken gyakran alkalmaznak speciális kamrás vákuumozó gépeket. A kamrás vákuumozókkal történő vákuumozáshoz az élelmiszereket először egy műanyag tasakba, majd a vákuumkamrába kell helyezni. Az első lépésben a készülék a vákuumszivattyú segítségével kiszívja a levegőt a tasakból. Ez vákuumot hoz létre, és a zacskó szorosan lezárja az ételt. A vákuumozási folyamat második lépésében a hővel légmentesen lezárjuk a zsákot. Ez a lépés megakadályozza, hogy a levegő visszajusson a vákuumzsákba és az élelmiszerhez. A fóliázó gépen beállítható a vákuumozás mértéke, valamint a vákuumzsákok lezárásának ideje, amely lehetővé teszi különböző konzisztenciájú élelmiszerek vákuumcsomagolását és különböző vastagságú vákuumzacskók használatát. Egy modern fóliázóval az egyes beállítások professzionálisan végezhetők el az elektronikus vezérlőpanelen keresztül, illetve a kijelző segítségével bármikor leolvashatók és ellenőrizhetők. A vendéglátóipari használatra tervezett vákuumcsomagolók kiváló minőségű rozsdamentes acélból vannak, így rendkívül higiénikusak.

A vákuumozó gép növeli az élelmiszerek eltarthatóságát

A fóliázókat általában a vendéglátóiparban használják az élelmiszerek eltarthatóságának növelésére. Egy jó vákuumfóliázó géppel az ételek megőrzik ízüket, és hosszú ideig frissek és ízletesek maradnak. Az élelmiszerek sokkal gyorsabban megromlanak, ha folyamatosan levegőnek és ezáltal oxigénnek vannak kitéve. A kamrás fóliahegesztővel történő vákuumozással légmentesen csomagolhat be egyszerre nagy mennyiségű élelmiszert. A vákuum jelentősen lelassítja az élelmiszerek bomlási folyamatát, és meghosszabbítja az eltarthatósági időt. Egy kamrás fóliázógéppel az úgynevezett fagyasztási égés is hatékonyan megelőzhető. A vákuumzárás megakadályozza, hogy az élelmiszer fagyás következtében nedvességet veszítsen. Ez a fagyasztás általi nedvességmegvonás felelős az úgynevezett fagyasztási égésért, amely tönkre teheti az ételek ízét, és számos ételen barna foltokat okozhat. A fagyasztási égés kialakulásában a levegő is döntő szerepet játszik. Ennek az az oka, hogy a fagyasztóban lévő levegő viszonylag gyorsan eltávolítja a nedvességet az ételből, és így idővel fagyasztási égést okoz. Ezt a folyamatot a vákuumfóliázóval hatékonyan megakadályozhatja, éppen ezért egy vákuumozó gép elengedhetetlen felszerelés minden vendéglátóipari vállalkozás számára. Termékkínálatunkban használt fóliahegesztő gépeket is talál. Ennek ellenére a cégeknek új készülék vásárlását javasolják, amelyekre teljes körű garanciát vállalunk, és amelyek megbízhatóan működnek hosszú éveken át. Vásároljon kiváló minőségű fóliahegesztőt az expondo webáruházában! Legyen szó hús vagy bármilyen más étel vákuumcsomagolásáról, kínálatunkban minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő vákuumos fóliahegesztőt!