Trustpilot
Akciós
(7) értékelés
Royal Catering

Vákuumozó gép - tasakszélesség: 31 cm - Royal Catering - 16 l/perc - 0,9 bar

72 490,00 Ft 77 805,42 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10011733

|

Modell: RCVG-40

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 31., szerda
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
72 490,00 Ft
3+
5%
68 865,50 Ft
5+
10%
65 241,00 Ft
10+
15%
61 616,50 Ft
Főbb jellemzők
  • erőteljes – gyors vákkumozás 580 W-al és a beépített dupla szivattyúval
  • sokoldalú – számos felhasználási lehetőség élelmiszerekhez, kozmetikumokhoz, elektonikus alkatrészekhez és más termékekhez
  • hatékony és mobil – a kompakt készülék 16 l/perc vákuumozási sebességgel működik
  • nagy teljesítményű – vákuumcsomagoló max. 31 cm méretű fóliatasakok hegesztéséhez
  • felhasználóbarát – a touchpad LED kijelzővel egyszerűsíti a kezelést
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Feszültség [V]
230
Hegesztőpálca [mm]
310
Teljesítmény [W]
580
Vákuum nyomás [bar]
0.9
Jellemzők
Vacuum/Cancel/Pulse/Seal/Instant Seal/Marinate/Canister
Hegesztési varrat szélessége [mm]
1.8 x 2
Vákuumsebesség
16 l/min
Max. zsákszéllesség
31 cm
Méretek (HxSzéxMa)
38.5 x 28 x 11 cm
Súly
4.6 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
43 x 18.5 x 33 cm
Szállítási súly
5.5 kg

Szállítási csomag

  • Vákuumozó gép RCVG-40Használati útmutató

Termékleírás

Tiszta és hosszú tárolás a rozsdamentes acélból készült kompakt vákuumozó gépnek köszönhetően

Védje ételeit és hosszabbítsa meg szavatossági idejüket RCVG-40 vákuumozó géppel a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül. Légmentesen tárolva a hús, a zöldség, a gyógynövények, valamint a szószok is megőrzik frissességüket, és kiváló minőségű alapanyagként szolgálnak, amelyekből ízletes ételeket készíthet éttermében, szállodájában vagy vendéglátóipari rendezvényeken. A fóliatasakoknak köszönhetően a vákuumcsomagolt élelmiszerek, és más termékek, például kozmetikumok vagy elektronikus alkatrészek helytakarékosan, portól és szennyeződéstől védetten tárolhatók.

Helytakarékos fóliahegesztő számos funkcióval

A vákuumcsomagoló a 580 W teljesítményű dupla szivattyújának köszönhetően teljesen kiszívja a levegőt a műanyag tasakokból. A zárómechanizmus biztosítja, hogy a zsák sértetlen maradjon, amíg a levegő távozik. A csomagolófólia tasakmérete szabadon választható max. 31 cm-es szélességig. A levegő eltávolítása után a kompakt vákuumos fóliahegesztő automatikusan, egy 1,8 x 2 mm széles hegesztési varrattal lezárja a zsák nyílását. A vákuumcsomagolás megakadályozza az élelmiszer oxidáció miatt bekövetkező romlását, valamint a gombák és a baktériumok elszaporodását, vagyis  a vákkumzárt összetevők hosszú ideig frissek maradnak, és akár hónapokig is tárolhatók fagyasztva. A fóliahegesztő gépval légmentesen csomagolt összetevők alkalmasak gyendgéd szuvidálás előkészítésére is.
A vákuumozó háza rozsdamentes acélból készült, és megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek. A vákuumcsomagoló gép kezelése egyszerű és intuitív a touchpad-nek köszönhetően LED kijelzővel. Az erőteljes konyhai vákkumgép eléri a 16 l/perc teljesítményt, és számos funkciót kínál: teljesen automatikus és kézi vákuumozást, automatikus és kézi hegesztést és marinálást. A funkciók egyetlen gombnyomással megszakíthatók.

Akár sokkfagyasztásra, hűtőházban történő tárolásra vagy előkészítéshez sous-vide főzéshez: a Royal Catering magas színvonalú fóliahegesztőjével kompakt, sokoldalú és könnyen kezelhető konyhai eszközt kap.

Értékelések és vélemények


4.3

7 értékelés alapján

Rendezés :

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Erőteljes porszívózás

A készülék értékes és szilárd első benyomást kelt. A kettős szivattyú által létrehozott vákuum -0,9 bar-on nagyon erős, vagyis a ~ atmoszférikus nyomás szinte teljesen megszűnik. A szivattyú zaja természetesen kicsit hangosabb, mint az egyszerű magánhasználatú készülékeknél, de ha rendszeresen jó minőségű konzerválást szeretne végezni, akkor érdemes ehhez hasonló professzionális készüléket használni. A tiszta hegesztés ~5mm szélességével is professzionális benyomást kelt. Minden paraméter beállítással vagy kézi impulzusműveléssel változtatható. A készülék tömlőcsatlakozással is rendelkezik, amivel akár kannákat is lehet porszívózni (a tömlő nem szerepel a termékkörben). A dobozkészletekhez gyakran olyan tömlő tartozik, amely megfelel a dobozoknak; (első szám belső átmérő, második szám külső átmérő) Van szabvány?

Eredeti értékelés megjelenítése

4 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

Úgy működik, ahogy terveztem. Jó ár.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Ezt azért vettem, hogy lecseréljek egy sokkal olcsóbbat, ami három évig bírta, de az első malac végétől problémás volt. Eddig csak pár szarvast és egy rakás fácánt csináltam ezzel a modellel, de sokkal jobbnak tűnik.

Eredeti értékelés megjelenítése

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

A tetején

5 helyett 4,5-öt teszek rá, hogy tudjam a lezárásig hátralévő hosszt és a zsák levágásához szükséges penge hiányát. De nagyon jól működik. A hátrahagyandó hosszon kívül könnyen kezelhető. Dobozokat tömlővel is tud porszívózni, mert oldalán van a külső vákuum funkció. Fokozatosan is megteheti. Jelenleg nincs mit mondani. Jobban működik, mint az azonos márkájú dupla fagylaltkészítőjük

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Italy

Középszerű

A kifizetett árért jobbra számítottam, törött dobozzal és a plexi horpadással érkezett meg a termék. A vákuumcsomagolás után levegő marad a tasakban.

Válasz tőle

Köszönöm véleményét. Szeretnénk segíteni neki, és szeretnénk tovább fejlődni, de ahhoz, hogy a jövőben elkerüljük a problémát, szükségünk van a támogatására. Együtt sikerülni fog.
Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Belgium

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Hegeszthetek folyadékokat a készülékkel?

Nem, ezzel a készülékkel csak a szilárd élelmiszereket vákkumozhat. A folyadékok szoros lezárásához kamrás vákuumozót ajánlunk.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket