(1) értékelés

Tétel: EX10011733

|

Modell: RCVG-40

Vákuumozó gép - tasakszélesség: 31 cm - Royal Catering - 16 l/perc - 0,9 bar

94 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – gyors vákkumozás 580 W-al és a beépített dupla szivattyúval
  • sokoldalú – számos felhasználási lehetőség élelmiszerekhez, kozmetikumokhoz, elektonikus alkatrészekhez és más termékekhez
  • hatékony és mobil – a kompakt készülék 16 l/perc vákuumozási sebességgel működik
  • nagy teljesítményű – vákuumcsomagoló max. 31 cm méretű fóliatasakok hegesztéséhez
  • felhasználóbarát – a touchpad LED kijelzővel egyszerűsíti a kezelést

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta és hosszú tárolás a rozsdamentes acélból készült kompakt vákuumozó gépnek köszönhetően

Védje ételeit és hosszabbítsa meg szavatossági idejüket RCVG-40 vákuumozó géppel a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül. Légmentesen tárolva a hús, a zöldség, a gyógynövények, valamint a szószok is megőrzik frissességüket, és kiváló minőségű alapanyagként szolgálnak, amelyekből ízletes ételeket készíthet éttermében, szállodájában vagy vendéglátóipari rendezvényeken. A fóliatasakoknak köszönhetően a vákuumcsomagolt élelmiszerek, és más termékek, például kozmetikumok vagy elektronikus alkatrészek helytakarékosan, portól és szennyeződéstől védetten tárolhatók.

Helytakarékos fóliahegesztő számos funkcióval

A vákuumcsomagoló a 580 W teljesítményű dupla szivattyújának köszönhetően teljesen kiszívja a levegőt a műanyag tasakokból. A zárómechanizmus biztosítja, hogy a zsák sértetlen maradjon, amíg a levegő távozik. A csomagolófólia tasakmérete szabadon választható max. 31 cm-es szélességig. A levegő eltávolítása után a kompakt vákuumos fóliahegesztő automatikusan, egy 1,8 x 2 mm széles hegesztési varrattal lezárja a zsák nyílását. A vákuumcsomagolás megakadályozza az élelmiszer oxidáció miatt bekövetkező romlását, valamint a gombák és a baktériumok elszaporodását, vagyis  a vákkumzárt összetevők hosszú ideig frissek maradnak, és akár hónapokig is tárolhatók fagyasztva. A fóliahegesztő gépval légmentesen csomagolt összetevők alkalmasak gyendgéd szuvidálás előkészítésére is.

A vákuumozó háza rozsdamentes acélból készült, és megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek. A vákuumcsomagoló gép kezelése egyszerű és intuitív a touchpad-nek köszönhetően LED kijelzővel. Az erőteljes konyhai vákkumgép eléri a 16 l/perc teljesítményt, és számos funkciót kínál: teljesen automatikus és kézi vákuumozást, automatikus és kézi hegesztést és marinálást. A funkciók egyetlen gombnyomással megszakíthatók.

Akár sokkfagyasztásra, hűtőházban történő tárolásra vagy előkészítéshez sous-vide főzéshez: a Royal Catering magas színvonalú fóliahegesztőjével kompakt, sokoldalú és könnyen kezelhető konyhai eszközt kap.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Per il prezzo pagato mi aspettavo di meglio, il prodotto è arrivato con la scatola rotta e un ammaccatura sul plexiglass. Dopo il sottovuoto resta aria nei sacchetti.