Tétel: EX10011739

|

Modell: RCVG-46

Vákuumozó gép - tasakszélesség: 26 cm - Royal Catering - 16 l/perc - 0,9 bar

214 990,00 Ft 372 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – gyors vákuumozás és légmentes hegesztés a beépített kettős szivattyúnak köszönhetően
  • higiénikus – az 5 mm széles hegesztési varrat csepegésbiztos módon zárja le a vákuumzsákokat 
  • hatékony és gazdaságos – a készülék 16 l/perc vákuumozási sebességgel működik
  • nagy teljesítményű – vákuumozó max. 26 cm méretű fóliatasakok hegesztéséhez
  • felhasználóbarát – a touchpad a LED kijelzővel egyszerűvé teszi a kezelést

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta és hosszú élelmiszertárolás a professzionális vákuumozó géppel

A Royal Catering RCVG-46 vákuumozó gépével rövid idő alatt légmentesen és csepegésmentesen zárhatja az élelmiszereket fóliatasakokba, ami azt jelenti, hogy az áruk hosszabb ideig frissek maradnak, és védve vannak a portól és a szennyeződéstől. Akár éttermekről, szállodákról vagy partiszervizes cégekről van szó – a rozsdamentes acél házzal rendelkező kompakt készülék tökéletesen megfelel minden vállalkozás számára, ahol az összetevőket biztonságosan kell fóliába csomagolni, higiénikusan tárolni vagy szuvidálásra előkészíteni.

Helytakarékos vákuumcsomagoló sokoldalú alkalmazásra

A légmentesen záródó hegesztés megvédi ételeit a kiszáradástól és a fagyástól, sokszorosára hosszabbítva az áruk eltarthatóságát, miközben azok megőrzik eredeti minőségüket. Az aromák és a gyümölcslevek cseppbiztosan zárva maradnak a tasakban, így a vákuumcsomagoló gép segítségével előkészíthetők a különböző összetevők a sous-vide főzéshez.

A kamrás vákuumozó gép kamrája legfeljebb 26 cm széles tasakok számára kínál helyet. Keskenyebb csomagok esetén pedig több zsákot is hegeszthet egyszerre. A megtöltött fóliatasakok elhelyezése után a profi vákuumozó egy gombnyomással eltávolítja az oxigént a teljes kamrából, és biztonságosan zárja le a zsákokat egy 5 milliméter széles hegesztési varrattal. A kettős szivattyúnak és az 1100 W-os teljesítménynek köszönhetően a vákuumozó készülék 0,9 bar nyomással dolgozik. A kompakt kamrás háztartási vákuumozó gép egy 230 V-os csatlakozón keresztül működik, és 16 l/perc áramlási sebességet ér el. A konyhai vákuumozó gép kezelése egyszerű és intuitív a LED kijelző és a touchpad segítségével.

Akár sokkfagyasztóba, hűtőházba, vagy előkészítéshez szuvidáláshoz: a Royal Catering kiváló minőségű vákuumcsomagolójával egy könnyen használható, kompakt konyhai eszközt kap.

MŰSZAKI ADATOK