Trustpilot
Akciós
(1) értékelés
Royal Catering

Vákuumozó készülék készlet 4 tekercs vákuum zsákkal - 14 - 30 cm - ABS - 32 cm - Black Edition

42 690,00 Ft 46 890,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX18000266

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
42 690,00 Ft
3+
5%
40 555,50 Ft
5+
10%
38 421,00 Ft
10+
15%
36 286,50 Ft
Főbb jellemzők
  • azonnali használatra kész vákuumcsomagoló 4 tekercs vákuum zsákkal
  • a 32 cm széles vákuumzsákok tökéletesen illeszkednek a géphez
  • gyors légmentes elcsomagolás 16l/m-es teljesítménnyel
  • sokrétű felhasználás élelmiszerekhez, kozmetikumokhoz, elektronikus alkatrészekhez, illetve egyéb más termékekhez
  • Sous-Vide módszerhez -zsákokban történő különösen finom főzéshez
  • egyszerű és kényelmes kezelés 6 funkcióval
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Méretek (HxSzéxMa)
0 x 0 x 0 cm
Súly
0 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
0 x 0 x 0 cm
Szállítási súly
0 kg

Szállítási csomag

  • vákuum készülék RCVG-32P
  • 4 tekercs (1-1 600 x 15 cm, 600 x 20 cm, 600 x 25 cm, 600 x 30 cm)
  • használati útmutató

Termékleírás

Vákuumozó készülék készlet 4 tekercs vákuum zsákkal - 14 - 30 cm - ABS - 32 cm - Black Edition

Hosszabbítsa meg élelmiszerei tartósságát az RCVG-32P vákuum csomagoló készülékkel, amellyel lehegesztheti fóliáit. Az RCVG-SET4 készlet 4 különböző tekercs vákuum zsákot is tartalmaz, amely alkalmas különböző formájú élelmiszerekhez, de akár tárgyakhoz is.
Legyen szó akár zöldségekről, húsról, vagy szószokról, termékünk segítségével légmentesen tárolhatja azokat, amelyek hosszú időn keresztül megtartják eredeti ízüket és. Ennek köszönhetően hosszú ideig hozzáfér ízletes élelmiszereihez éttermekben, hotelekben, vagy catering szolgáltatók esetében. Emellett más termékeket is, mint például kozmetikumokat, vagy elektronikai alkatrészeket is tud por és piszokmentesen tárolni, mindezt helytakarékosan.
A vákuumcsomagoló háza rozsdamentes acélból készült, és ABS bevonattal lett ellátva, így a készülék megfelel a legnagyobb higiéniai követelményeknek. A Royal Catering RCVG-32P vákuumcsomagolója teljesen kiszívja a levegőt a műanyag zacskóból, amelybe korábban belehelyeztük az adott terméket. A zacskót lezáró mechanizmus biztosítja, hogy az ne sérüljön meg, és ne tudjon beszivárogni levegő.
A vákuumcsomagoló segítségével elcsomagolt élelmiszerek nem csak tárolhatóak és lefagyaszthatóak, hanem különösen jól illenek a Sous-Vide főzési eljáráshoz is. Ilyenkor a lezárt élelmiszereket akár hét órán át is főzhetjük, mérsékelten 55 és 60°C között. Ennél az egységes főzési eljárásnál a tápanyagok az élelmiszerben maradnak és kibontakoztatják teljes ízüket.
A csomagoló zacskók mérete egyénileg választható ki 32 cm-es szélességig, a hosszuk pedig szabadon variálható. A vákuum elérésekor a zacskó nyílása 3 mm széles hegesztéssel biztonságosan lezáródik. Az élelmiszerek légmentes lezárásával megelőzhető például az oxidáció, továbbá a zsákban sem gombák, sem baktériumok nem keletkeznek. Ennek köszönhetően ételei tovább magadnak frissek, lefagyasztva akár hónapokig is tárolhatóak.
A készülékben található továbbá egy praktikus tekercs rekesz, ahol tárolhatja a csomagolófólia tekercseit, ezáltal különböző hosszúságú vákuumzacskókat tud vágni. A vákuumcsomagolót egy LED-kijelzős digitális értintőképernyő segítségével kezelhetjük, amely lehetővé teszi a pontos és megismételhető műveleteket. Termékünk sokrétű funkciókat kínál ételei elcsomagolásához:
  • a vákuum funkcióval a levegő kiszívása és a hegesztés automatikusan történik
  • a Cancel-funkció szükség esetén leállíthatja a munkafolyamatot
  • a Spee-funkcióval szabályozhatja a vákuumizálás sebességét
  • a Cansister-üzemmódban egy cső csatlakozásával egy tartályban hozhat létre vákuumot
  • a Food-funkcióban válthat nedves és száraz élelmiszerek között
  • a Puls-funkció használatával a vákuum folyamat nyomása és hossza állítható be
  • a Sela-funkciót abban az esetben alkalmazza, ha csak a csomagolás lehegesztésére van szükség
Egy tekercs hossza 600 cm, szélessége pedig 15-30 cm. A termékekhez igazodva vághatja a zsákokat. Attól függően, hogy például halat, vagy egy marék babot szeretne eltenni termékünkkel, kevés hulladékkal vághatja a zsákokat. A legvágott fóliák egy tömlőt képeznek, amelynek végei mindkét oldalon hegesztésre kerülnek.
A vákuumfólia vastagsága 105 μm és kimondottan hosszú életű. Az anyag egy speciális mikró struktúrával rendelkezik, ami biztosítja, hogy a termék gyorsabban kerül légmentesítésre, és biztosan kerül forrasztásra. A szállítási csomag összesen 4 tekercset tartalmaz, így összesen 24 méter hosszú fólia áll a rendelkezésére a légmentes csomagolásra (1-1 darab a következő méretekben: 600 x 15 cm, 600 x 20 cm, 600 x 25 cm, 600 x 30 cm). A felhasznált PA/PE fólia bisphenol A (BPA) mentes, valamint állandó minőségellenőrzésnek van kitéve, így kiválóan alkalmas élelmiszerek felhasználására. Használat után tisztítható, és újra használható, és amennyiben nincs szükség a teljes tartalomra, többször is légmentesen újra összeforrasztható. A hermetikusan lezárt zacskók ugyanúgy használhatóak fagyasztásra, mint Sous-Vide módszerrel történő főzésre. Mindezek mellett természetesen a lefagyasztott élelmiszerek mikróhullámsütőben történő felmelegítése is lehetséges.

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

királyi

2019-ben vettem és most használtam elromlott de felhívtam a supportot és visszaküldöm hátha kapok újat vagy megjavítják nem hegeszt rendesen de ezt leszámítva nagyon boldog, de úgy tűnik, hogy a gép egy csúcsgép, amit meg is lehet vásárolni, ha konténerből akarsz kiszívni.

Eredeti értékelés megjelenítése
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket