B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20030447

|

Modell: SBS-LHM-1000/DH

B-termék Mágneses keverő fűtőköpennyel - digitális - gömblombik - 1.000 ml

56 090,00 Ft 70 099,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontosan illik - fűtőkabát 13,5 cm-es átmérővel és 8 cm-es mélységgel
  • nagy teljesítményű - még viszkózus állagú folyadékokat is összekever 1600 fordulat/perc-es keverési sebességgel
  • pontos - hőmérséklet 450 °C-ig beállítható egy digitális kijelzőn keresztül
  • professzionális - mágneses keverő tökéletes egyedi folyadékok keverésére
  • optimális - 1000 ml-es gömblombikhoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Optimális hőmérsékletet biztosít a fűtőlemezzel ellátott digitális mágneses keverő

A SBS-LHM-1000/DH mágneses keverő fűtőlemezének köszönhetően ideális gömblombikhoz, amelyeket gyakran használnak laboratóriumokban folyadékok keveréséhez. A labori melegítő körül veszi a gömblombikot és így optimálisan átadja a beállított hőmérsékletet a folyadéknak. A hőmérséklet egy digitális kijelzőn keresztül pontosan beállítható. Emiatt különösen alkalmas e-cigaretta folyadékok előállításához is.

A labori fűtőköpenyben a folyadékok alaposan összekeverődnek

A mágneses keverő fűtőkabátjában legfeljebb 1000 ml-es tartályok helyezhetőek el. A kezelőpanelen a keverési sebesség kényelmesen beállítható egy forgókapcsoló segítségével, akár 1.600 ford./perc-ig. A hőmérséklet, egy digitális kijelző és gombok segítségével pontosan beállítható 450 °C-ig. A fűtött mágneses keverőt a gyors felmelegedési ideje jellemzi. Ennek köszönhetően még viszkózus anyagok is megbízhatóan keverhetőek. A fűtési és a keverési funkció egymástól függetlenül használhatók.

A mágneses keverőgép egy állvánnyal rendelkezik, amelyet szükség esetén közvetlenül a házhoz rögzíthet. Ez főképpen a hőmérséklet-érzékelő számára készült, amelynek segítségével még pontosabban ellenőrizheti a hőmérsékletet. A laboratóriumi fűtő egy porbevont házba van beleépítve és az üvegszálas kialakításának hála, biztosan tartja az üveg lombikokat. A készülék három csúszásmentes gumi talppal van felszerelve, így még magas keverési sebességnél is biztonságosan áll.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK