Tétel: EX10030566

|

Modell: SBS-PT-200C

Digitális csomagmérleg - 200 kg / 100 g - 30 x 30 cm - külső LCD

40 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – pontos mérés 200 kg-ig, 50 g-os mérési pontossággal
  • stabil – 30 x 30 cm-es mérőfelület rozsdamentes acélból
  • tökéletesen leolvasható – LCD kijelző háttérvilágítással
  • mobil – kompakt kivitel és akkumulátorról történő működés akár 6 órán keresztül
  • csatlakozó – egy USB-csatlakozó segítségével egy számítógéppel összeköthető

TERMÉK LEÍRÁSA

Csomagmérleg külső LCD-kijelzővel

A SBS-PT-200C csomagmérleg segítségével pontos mérési eredményeket kap, amelyeket a külső LCD-kijelzőn könnyen leolvashat. A mérleg legfeljebb 200 kg-ig terhelhető, és a kiváló minőségű mérőcella 50 g pontosságot tesz lehetővé. Ideális postai- és csomagküldemények pontos súlymeghatározásához és megkönnyíti a mindennapi életet az irodában és a kiskereskedelemben.

Pontos mérés a Steinberg Systems digitális csomagmérlegével

Az csomagmérleg tervezésekor kifejezetten ügyeltünk a kompakt kialakításra. A alumíniumból készült 30 x 30 cm-es mérőfelületen csomagok és sok más alapvető áru megtalálja a helyét. Az USB-csatlakozó segítéségével egy számítógéphez való csatlakoztatás létrehozható, például Excel-táblázatok létrehozásához.

A külső kijelzőn egy nagy, háttérvilágítással ellátott LCD-kijelző található, melyen a mérési eredmények probléma mentesen bármikor leolvashatók. A 23,2 mm magas számok még kedvezőtlen szögből is jól láthatók. Egy riasztási szimbólum jelzi az ipari mérleg túlterhelését. Ha szűkséges, a kijelző a falra is felakasztható.

A négygombos vezérlőfelület segítségével minden funkció és beállítás gyorsan elvégezhető. A mértékegységeken kívül választhat a kalibrálás, tarázás, tartás és nullázás funkció között. A gomboknak köszönhetően a használat rendkívül egyszerű.

A csomagmérleg 2 AAA 1,5 V-os elemmel működtethető, amelyek akár 6 órás mobil használatot képesek biztosítani. A csomagmérleg egy energiatakarékos üzemmóddal is el van látva, amely 300 másodperc tétlenség után kikapcsolja a mérleget. Alternatívaként a csomagmérleg egy tápkábel segítségével is üzemeltethető. Ezenkívül a kijelzőn elolvashatja az akkumulátor töltöttségi szintjét is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények