Akciós

Tétel: EX10030901

|

Modell: SBS-EC-600B4

Endoszkóp kamera - 60 m - 6 LED - 7" IPS kijelző

1 513 990,00 Ft 1 663 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • jól látható – 50 x 117 mm-es kamera 720 x 576 px felbontással és 7" IPS az értékek jól látható megjelenítése érdekében
  • fényes – a 6 LED és az 1/3'' Sony CCD szenzor biztosítják a megfelelő látási viszonyokat
  • hosszú – a 60 m hosszú kábel nagy hatótávolságot tesz lehetővé
  • dokumentál – a videó- és az audiófelvételek, valamint a képek elmenthetők
  • mobil – kompakt méretének és kis súlyának, valamint a stabil, kerekekkel ellátott kábeldobnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Endoszkóp kamera csövek vizsgálatához

A Steinberg Systems endoszkóp kamerájával a még nehezen látható vagy hozzáférhető munkaterületek és hibák is könnyedén tárhatók fel. A rugalmas hattyúnyak és a nyél ergonomikus formájának köszönhetően az endoszkóp ideális különböző felhasználási területekre, mind professzionális, mind privát felhasználásra. A lefolyó kamerával például hengervizsgálatokat is végezhet, és megvizsgálhatja a vezetékeket, a csöveket vagy a lefolyókat, valamint felderítheti a hézagokat és az üregeket a felújítási munkák során – vagy számos más munkafolyamat során.

Az endoszkópos kamera kijelzőjén láthatóvá válik a csövek belseje

A kamerafej egy 60 m  hosszú üvegszálból készült kábel segítségével vezethető be a csőbe. Az endoszkópos kamera megfelelő különböző méretű csövekhez. A három különböző méretű megfelelően illeszkedik a csövek átmérőjéhez. A kamerafej és a kábel vízálló (IP68),  így az endoszkópos kamera nedves környezetben is használható. A kábel könnyedén követi a kanyarokat a kanyargós csőrendszerekben is. 

A rugalmas kamerafej látószöge 90°.  A kamerafejbe beépített 6 LED lámpa biztosítja a szükséges világítást. A kiváló minőségű zafírlencse zord körülmények között is használható és borotvaéles képeket jelenít meg az LCD monitoron. A nyolcszoros digitális zoomnak és a független képigazításnak köszönhetően a cső legkisebb részletei is láthatóvá válnak. Az endoszkop kamera egy bázis kezelőegységen ketresztül vezérelhető.

Az egyszerű megtekintés mellett Ön hang és videofelvételeket valamint képeket is rögzíthet, amelyek értékes információkat nyújtanak a repedések vagy az eltömődések elemzése során. A csőkamera az USB-porton kívül egy SDHC-nyílással is található. A 8 GB-os SD-kártya a szállítási csomag részét képezi.

A csatorna kamera egy akkumulátorral működtethető, így a lefolyó kamerát olyan helyeken is használhatja, ahol nem áll rendelkezésre külső áramforrás. Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően a csőkamera ideális mobil használatra.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények