Tétel: EX10030911

|

Modell: SBS-TW-5S

Konyhai mérleg - 5 kg / 1 g - 15 x 15 cm - LCD - design

11 299,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • optimálisan leolvasható – LCD kijelző háttérvilágítással
  • pontos – precíz mérés max. 5 kg-ig, 1 g g pontossággal
  • praktikus – könnyen kiválasztható mértékegységek: g, kg, oz, lb, tl, ct és számos funkció
  • stabil – kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • praktikus – kompakt konstrukció és stílusos design

TERMÉK LEÍRÁSA

Stílusos konyhai mérleg 5 kg-ig

A konyhai mérleggel a Steinberg Systems-től pontos mérési eredményeket érhet el, amelyeket könnyedén olvashat le az elülső oldalon található 53 x 25 mm-es LCD kijelzőről. Az asztali mérleg legfeljebb 5 kg-os tárgyak mérésére alkalmas, és mérési pontossága 1 g. A konyhai digitális mérleg ideális száraz összetevők, postai küldemények vagy csavarok tömegének pontos meghatározásához.

Könnyen kezelhető digitális konyhai mérleg a Steinberg Systems-től

A tömegek gyors és egyértelmű meghatározásához a digitális asztali mérleg elülső oldalán egy kiváló minőségű LCD kijelző található. A kijelző háttérvilágításnak köszönhetően a mérleggel sötétben is lehetséges a munkavégzés, mivel a számjegyek még kedvezőtlen szögből is mindig jól láthatóak. A digitális konyhai mérleg túlterheltségét egy riasztási szimbólum jelzi.

A DMS-szenzorral ellátott digitális asztali mérleg számos praktikus funkcióval rendelkezik. A g, kg, oz, lb, tl és ct mértékegységek mellett választhat a tárázás és a nullázás funkciók között. A kezelőpanelen található gomboknak köszönhetően a mérleg kezelése rendkívül egyszerű. A konyhai mérleg ötvözi a sokoldalú funkcionalitást a stílusos designnal.

A konyhai mérleg tervezésénél nagy jelentőséget tulajdonítottunk a kompakt felépítésnek. A 15 x 15 cm-es mérőfelületen elegendő hely áll rendelkezésre különböző áruk elhelyezésére. Az asztali mérleg alsó oldala párnákkal van ellátva, így a munkafelület nem karcolódik és a mérleg stabilan áll. A mérleg három AAA elemmel működik. Az energiahatékonyság érdekében a mérleg azonnal kikapcsol, ha hosszabb ideig nem használják.

MŰSZAKI ADATOK