Akciós

Tétel: EX18000547

|

Modell: SBS-LZ-2000SLS

Labor centrifuga készlet - 6 x 50 ml - RCF 2390 xg - extra szögrotorral 24 x 10 ml és 8 adapterrel 10–5 ml

401 990,00 Ft 447 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – hat darab, egyenként 50 ml-es cső vagy az extra szögrotorral 24 db 10 ml-es cső és adapterekkel 8 db 10-5 ml-es cső egyidejű feldolgozásához
  • nagy teljesítményű – 100 W-tal és 2390 xg RCF-vel
  • állítható – sebesség: 300–4000 ford./perc
  • praktikus – időzítő legfeljebb 99 percig vagy folyamatos működés
  • mobil – a könnyű és kompakt felépítés lehetővé teszi a problémamentes szállítást

TERMÉK LEÍRÁSA

Rugalmas labor centrifuga készlet két szögrotorral

Ipari laboratóriumban, kutatóközpontban vagy oktatási intézményben, például iskolában vagy egyetemen dolgozik? Akkor a Steinberg Systems labor centrifuga nélkülözhetetlen eszköz az Ön számára! Az asztali centrifuga lehetővé teszi a laboratóriumi vizsgálatok precíz elvégzését, és professzionális segítséget nyújt Önnek számos különböző laboratóriumi feladat során. A standard 6 x 50 ml-es rotoron kívül ez a készlet tartalmaz egy extra szögrotort 24 x 10 ml-es csövekhez és 8 adaptert 5 ml-es csövek behelyezéséhez 10 ml-es csövek helyett.

Legyen szó 10 ml-ről vagy 50 ml-ről, a laboratóriumi centrifuga mindig pontos eredményeket biztosít

Használja a centrifuga 100 W teljesítményű elektromos meghajtását hat 50 ml-es cső egyidejű feldolgozásához a beépített rotorral. Ha a beépített szögrotort kicseréli az extra rotorra, akkor 24 darab, egyenként 10 ml-es csővel dolgozhat. A szállítási csomagban 8 adapter található, amelyek segítségével 10 ml helyett 5 ml-es csöveket helyezhet a rotorba. A fordulatszám a mikroprocesszoron keresztül 300 és 4000 ford./perc között szabályozható, és így 2390 xg maximális relatív centrifugális gyorsulás generálható. A laboratóriumi centrifugával kiválaszthatja a legmegfelelőbb forgási sebességet egy adott mintához: az állítható fordulatszám megfelelő centrifugális erőt hoz létre, és megbízhatóan választja el a szilárd részecskéket a folyadéktól, amit aztán egyszerűen dekantál. A tíz előre beállított sebesség megkönnyíti a laboratóriumi centrifuga kezelését. A riasztó funkcióval ellátott fedél megóvja mintáit a szennyeződéstől. A riasztó funkciót leszámítva az elektromos centrifuga halkan és problémamentesen működik, így Ön zajtalanul működtetheti a készüléket a laboratóriumban.

A könnyű és kompakt felépítés lehetővé teszi az elektromos asztali centrifuga kényelmes szállítását. A kisméretű labor centrifugával szűk munkaterületeken is helytakarékosan dolgozhat. Az időzítővel egyszerűen választhatja ki a 0 és 99 perc közötti üzemidőt, így a centrifugálás befejezésének automatikus beállításával megspórolhatja a felesleges várakozási időt. Ha 99 percnél tovább szeretné használni az asztali centrifugát, egyszerűen kapcsolja be a folyamatos működést. Az értékeket a fertőtleníthető kezelőpanelen állíthatja be. Az értékek mindig jól láthatóan jelennek meg a könnyen leolvasható digitális kijelzőn.

MŰSZAKI ADATOK