Akciós

Tétel: EX18000518

|

Modell: SBS-LZ-400B-SET-2

Labor centrifuga - szögrotorral 6 x 15 ml - RCF 2637 xg

147 990,00 Ft 188 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – meghajtás 60 W-al és 2637 xg RCF-fel
  • tágas – szögrotorral felszerelve 6 x 15 ml-es csövekhez
  • állítható – 10–5000 fordulat/perc
  • pontos – időzítő 1–99 perc között
  • mobil – a könnyű és kompakt felépítés lehetővé teszi az egyszerű szállítást 

TERMÉK LEÍRÁSA

Labor centrifuga 6 x 15 ml-es csövekhez

Az SBS-LZ-400B-SET-2 labor centrifuga Steinberg Systems-től ideális kiegészítő laboratóriumába. Az asztali centrifuga tudományos segédeszköz, amely megfelelő ipari laboratóriumok, kutatóközpontok és oktatási intézmények, például iskolák vagy egyetemek számára.

Pontos mintaeredmények a laboratóriumi centrifuga segítségével a Steinberg Systems-től

A kompakt laboratóriumi centrifuga elektromos meghajtása 60 W teljesítményű. A szállítási csomagban található SBS-AR-6-15 szögrotor segítségével, a hatékony motor meghajtással egyidejűleg hat 15 ml-es csővel lehetséges a munkavégzés. A fordulatszám 10 és 5000 fordulat/perc között szabályozható egy mikroprocesszoron keresztül, és 2637 xg relatív maximális centrifugális gyorsulást generál, vagyis az asztali centrifuga könnyen igazítható, és lehetővé teszi, az optimális forgási sebesség kiválasztását az adott mintához: az állítható fordulatszámnak köszönhetően megfelelő centrifugális erő jön létre, és a szilárd részecskék elválnak a folyadéktól, amely eztán könnyen dekantálható. A készülék rendkívül egyenletesen és csendesen működik.

A könnyű és kompakt kialakításnak köszönhetően az elektromos asztali centrifuga könnyen szállítható, és helytakarékosan használható szűk munkafelületeken is. A készülék időzítővel rendelkezik, amely 1 és 99 perc között állítható. Ön meghatározhatja, hogy mikor fejeződjön be automatikusan a centrifugálási folyamat és megspórolhatja a felesleges várakozási időt. A beállított idő alapján rendkívül pontos eredmények érhetők el. Az értékek jól olvashatóan jeleníthetők meg az LCD kijelzőn, és egyszerűen állíthatók be az átlátható kezelőpanel segítségével.

Megjegyzés: Nagyobb csöveket szeretne használni? Akkor  az SBS-AR-4-50 szögrotort ajánljuk 4 x 50 ml-es csövekhez, amelyet az asztali centrifugák kategóriában talál meg.

MŰSZAKI ADATOK