(1) értékelés

Tétel: EX10050157

|

Modell: FLOORCLEAN 30FS

Száraz-nedves porszívó - 1.400 W - 30 l - konnektor

49 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű - 1400 W-os nagy teljesítményű motor és ≥ 21 kPa a megbízható tisztításhoz
  • kényelmes- az eszközön egy konnektor található, ami tökéletes fúrógépeknek, csiszológépeknek stb.; az intelligens vezérlőnek köszönhetően a porszívó automatikusan bekapcsol, amikor a segédberendezést üzembe helyezi, és deaktiválás után ismét kikapcsolódik.
  • rozsdamentes acél - a 30 l kapacitású ház rozsdamentes acélból készül
  • sokoldalú - néhány egyszerű lépéssel a porszívót átalakítható fúvókává
  • megbízható - a gyapjú-szűrő a legkisebb részecskéket is kiszűri
  • mobil - négy simán futó kerékkel és egy erős hordó fogantyúval a minden szívó könnyen mozgatható és szállítható; a hosszú 4,5 m-es kábel ezen felül garantálja a széles mozgástartományt

TERMÉK LEÍRÁSA

A multifunkciós száraz-nedves porszívó minden felületre

Az ulsonix nedves-száraz porszívójával különféle felületek, alaposan és gyorsan megtisztítható. A professzionális porszívó száraz és a nedves felületeket tisztít és ezért tökéletes műhelyi és az iparban történő használatra vagy irodai és üzleti helyiségek hatékony tisztítására. A művelet megfordításával az ipari porszívó akár olyan fúvókává is válthat, amely eltávolítja a leveleket vagy port, vagy akár felfúj tárgyakat.

Könnyű kezelés és okos karbantartás

Az 1.400 Wattjának és a különféle fejeinek (padlókefe, kerek kefe, résfúvóka) köszönhetően az ipari porszívó képes megbirkózni a legnehezebb kihívásokkal és rugalmasan igazítható az igényekhez. Az ergonomikus kialakítású eszköz nagyon rugalmas kezeléskor is: Négy kerékkel és hordó fogantyúval felszerelve, egy extra hosszú tápkábelel, valamint egy konnektorral, ami tökéletes fúrógépeknek, csiszológépeknek vagy hasonló szerszámoknak , a vízszívó nagyon kényelmes munkavégzést biztosít. Különösen praktikus az intelligens-vezérlés-funkció: Néhány másodperccel azután, hogy egy második eszközt csatlakoztat a hálózatra a porszívón keresztül, ez automatikusan elindul; az eszköz kikapcsolásával az ipari porszívó is automatikusan leáll.

A 2 m hosszú tömlőnek köszönhetően még a nehezen elérhető területek is megbízhatóan megtisztíthatók vagy folyadéktól és iszaptól megszabadíthatók. A teleszkópos cső 15 lépésben állítható be, 470-775 mm között hosszúságra. 30 l-es térfogattal a száraz-nedves porszívó több munkaciklust is el tud végezni anélkül, hogy közben ki kellene ürítenie a tartós rozsdamentes acél tartályát.

Az ipari porszívó a tisztítás után sem jelent külön problémát. A megbízható gyapjú-szűrő védi az eszközt és szükség esetén könnyen eltávolítható és kicserélhető. A portartály kiürítéséhez a csatos fedél rögzítőelemeit egyszerűen kinyitja, és a tartály egyszerűen kiüríthető.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Fonctionne très bien, à voir dans le temps. Accessoires tout petits, manche super court, mais tuyau et câble assez longs. Impression de gadget, c'est pas un aspi à 400€, mais qui sait, sera peut-être en core là dans 10 ans?