Tétel: EX10250464

|

Modell: UNI-WD-100

Desztilláló készülék - víz - 4 L - állítható hőmérséklet

62 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus - tiszta, károsanyag és szennyeződés mentes víz egy szempillantás alatt
  • hatékony - 4 l-es űrtartalom és 1 l/h-s víztisztítási kapacitás
  • tartós - a kiváló minőségű anyagoknak és a megbízható konstrukciónak köszönhetően
  • higiénikus - a belső fal a rozsdamentes acélból készült
  • biztonságos - automatikus kikapcsolás 160 °C feletti vízhőmérséklet esetén
  • állítható - a víz hőmérséklete egy intuitív tekerőgomb segítségével szabályozható

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta víz káros anyagok nélkül az Uniprodo desztilláló készülékével

Az Uniprodo UNI-WD-100 víz desztilláló készülékével megbízhatóan távolíthatók el a vízből a sók, a nyomelemek, a mikroorganizmusok, a gyógyszermaradványok, a mész, az ólom és az egyéb szennyeződések. A víz desztilláló által megtisztított víz kiválóan megfelel például takarításra és tisztításra, mivel a kivont anyagok miatt a víz hatékonyabban képes felvenni a szennyeződéseket, továbbá megakadályozza a vízkőképződést. Elektromos készülékekhez, például vasalókhoz is csak desztillált víz használható. Végül, de nem utolsósorban a tisztított víz kitűnően alkalmas ivóvízként - salaktalanító hatása miatt, valamint kávé-, és tea főzéshez is igen népszerű. Az információ, miszerint a desztillált víz káros lehet, tévesnek bizonyult, azonban a desztillált víz kizárólagos, illetve túlzott fogyasztása nem ajánlott. Spóroljon pénzt és időt: mellőzze a vizesüvegeket, anélkül, hogy le kelljen mondania tiszta, károsanyag mentes vízről!

Nagy teljesítményű és térfogatú vízdesztilláló készülék

A 750 W teljesítményének és 4 literes térfogatának köszönhetően a víz desztillátor rendkívül hatékony. A víz desztilláló berendezés megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket és a károsanyagokat akár 1 liter vízből óránként. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült belső fal biztosítja a legmagasabb higiéniai követelményeket a tisztítási folyamat során. A desztillált víz egy elegáns műanyag kancsóba gyűlik. A víz hőmérséklete egy intuitív tekerőgomb segítségével szabályozható, vagyis az eszköz rendkívül praktikus.

160 °C feletti hőmérséklet felett az eszköz automatikus leáll, így a desztillátor egyaránt biztonságos és tartós. Az eszköz konstrukciója magas színvonalú. Válassza még ma a víz desztilláló készüléket és élvezze a károsanyagoktól és szennyeződésektől mentes tiszta vizet!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények