Akciós
(2) Vélemények

Tétel: EX10250578

|

Modell: UNI_UMBRELLA_SQ2030BO_N

Napernyő nagy - bordó - négyszögletes - 200 x 300 cm

25 290,00 Ft 31 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tartós – a 180 g/m²-es poliészterből készült szennyeződéstaszító ernyőszövet kellemes árnyékot biztosít számos nyáron át
  • hatékony – a 200 x 300 cm-es fesztáv nagy árnyékos területet biztosít
  • biztonságos – UV-sugárzás elleni védelem az 50+ UPF védelmi osztálynak köszönhetően
  • kiegyensúlyozott – könnyű, mégis stabil szerkezet az alumíniumrúdnak, valamint a beépített szélvédelemnek köszönhetően
  • praktikus – az ernyő könnyen nyitható és zárható egy hajtókar segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

Hűs árnyék az Uniprodo nagy napernyőjével

A nagy napernyő védelmet nyújt a hővel és az UV-sugárzással szemben, amikor nyáron a teraszon vagy a kertben pihen. A teraszra, kertbe, illetve erkélyre tervezett napernyőket az Uniprodo kertészeti felszerelései közül kiváló minőségű konstrukció, modern design és rendkívül hosszú élettartam jellemzi.

Az óriás napernyő gondoskodik a gondtalan pihenésről a teraszon és a kertben is

Nagyméretű napernyőt keres? A négyszögletes, bordó színű, 200 x 300 cm-es kerti napernyő megbízhatóan véd a hőségtől. Az időtlen designnak köszönhetően köszönhetően a nagy terasz napernyő rendkívül stílusos. A  napernyő magas színvonalú megjelenését a kiváló minőségű anyagok és a gondos kivitelezés teszik teljessé.

Az árnyékoló napernyő nemcsak a forró nyári napokon kínál hűvös helyet, hanem mindenekelőtt megbízható védelmet nyújt a káros napsugárzástól. Az 50+ UPF védőfaktornak köszönhetően a napernyő véd az UV-sugarak 98%-a ellen, így Ön gondtalanul fogyaszthatja el ételeit vagy italait a kertben anélkül, hogy bőre egészségéért kellene aggódnia.

A napernyőt gyorsan, néhány egyszerű lépésben állíthatja fel. Az ernyő egyszerűen nyitható és zárható egy kar segítségével. A stabil felépítésnek és az erős, 180 g/m² sűrűségű poliészternek köszönhetően a napernyő kellemes árnyékot biztosít hosszú éveken át. A nagy szakítószilárdságú anyag tartós, UV-álló és rendkívül könnyen kezelhető. 

A 38 mm átmérőjű napernyőoszlop könnyű és törésálló alumíniumból készült, a támasztékok pedig acélból vannak. A jobb légkeringés mellett a szélvédőrendszer garantálja az ernyő megfelelő stabilitását viharos időben is.

A középen elhelyezett csőállvánnyal felszerelt árnyékoló szabadon állva vagy asztali napernyőként is használható. A felállításhoz mindig szilárd felületet válasszunk. Egy megfelelő ernyőtalppal, amelyet szintén megtalál az expondo kínálatában növelheti a napernyő stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


1.5

2 értékelés alapján

08.02.2023

Dobrý den. Slunečník dorazil, bohužel jiný a ne kompletní než jsem si objednal. Objednaný byl s náklonem - dorazil bez náklonu. A bohužel dorazil i bez stojanu. Děkuji předem za nápravu Vladimír Zouplna

08.02.2023

Slunečník jsem zakoupil s tím že má podstavec a je s náklonem - nadpis nabídky - "Velký slunečník - vínový - obdélníkový - 200 x 300 cm - s náklonem" Bohužel slunečník nejenže byl bez podstavce ale i bez náklonu. Když jsem nedostatky reklamoval, obchod mi odpověděl po cca 5ti týdnech!!!, s tím že jim mám poslat fotografie slunečníku... Už jsem se ani nesnažil jim odpovídat.