Trustpilot

Napernyők

Akciós
Napernyő takaró - fekete
Uniprodo
(6)

Napernyő takaró - fekete

Méretek (HxSzéxMa)
197 x 46 x 1 cm
6 890,00 Ft 7 879,15 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 7. 25.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Amint nyáron kisüt a nap, a napernyő pótolhatatlan mind a magánlakásokban, mind a vendéglátóiparban. Magánházakban a napernyőt az erkélyen, a teraszon vagy a kertben használják. A gasztronómia üzemeltetői lámpa formájú napernyőt vagy félköríves napernyőt használnak, hogy a vendégeknek a gasztronómia szabadtéri területén védelmet nyújtsanak a nap és az eső ellen. A közlekedési lámpaernyők akkor is hasznosak, ha egy kerttulajdonos árnyékkal szeretné lefedni a kültéri jakuzzit. Mindkét területen egy téglalap vagy félköríves napernyő biztosítja a magas szintű kényelmet a szabadban töltött idő alatt.

 

Az állvánnyal ellátott napernyő ideális megoldás a kültéri területre

A napernyő minden elképzelhető felhasználási területre alkalmas. Legyen szó piaci, balkon- vagy kerti napernyőről. A vendéglátóipari létesítmények előszeretettel használják a lámpa formájú napernyőt, mivel a vendéglátós ezeket a modelleket egy asztal mellé helyezheti, és a lógó napernyő az egész asztalt és az ülőhelyeket is árnyékolja. A magánszektorban a közös, kerek napernyők rendkívül népszerűek. Formájuknak köszönhetően ezek a napernyők ideálisak a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Ha a napernyőt az erkélyen vagy a teraszon kívánja elhelyezni, a tulajdonosnak csak egy napernyőállványra van szüksége, amely szeles időben is ideális támaszt nyújt a napernyőnek. Egy ilyen erkélyernyő néhány mozdulattal megdönthető, és így tökéletesen ki lehet igazítani a napsugarak ellen. Így a napernyő ideális árnyékot biztosít az erkélyen, és védelmet nyújt az eső és a szél ellen is. A napernyők előnyei: a napernyővel ideális védelmet nyújt a napsugarak, az eső és a szél ellen különböző méretű modellek állnak rendelkezésre a napernyők ideálisak magánhasználatra és a vendéglátóipar számára is a különösen szorosan szőtt feszes anyagnak köszönhetően a napernyőn még hosszan tartó záporeső esetén sem hatol át víz, ez azt jelenti, hogy a terasz, az erkély és a sörkert bármikor használható, még esős időben is

Nagy vagy kicsi napernyő a magán- és a szakmai szektor számára

Legyen szó 3 méteres napernyőről vagy egy nagy, több mint 4 méteres fesztávolságú modellről. A kiváló minőségű szállodai, kerti és vendéglátóipari kellékek gyártói számos különböző méretű modellel rendelkeznek. Minden kiváló minőségű napernyő hosszú élettartammal rendelkezik az egyes alkatrészek különleges anyagösszetételének köszönhetően. A legtöbb esetben a napernyő borítása különösen szorosan szőtt poliészterből készül. Ez az anyag megbízhatóan távol tartja a káros UV sugarakat, és még az esős időjárás nedvessége sem tud áthatolni a burkolaton. A professzionális napernyő váza stabil acélból és könnyű, mégis robusztus alumíniumból készül. A legmodernebb mechanizmusok biztosítják, hogy a vendéglátós akár egy nagyméretű lámpa formájú napernyőt is könnyedén kifeszíthessen. A gyártók számos napernyő tartozékot is kínálnak minden aktuális napernyőmodellhez. A napernyő tulajdonosa így bármikor megvásárolhat egy állványt, a napernyőhöz egy földi hüvelyt vagy egy speciális védőburkolatot a napernyőjéhez. Akár egy téglalap alakú lámpa formájú napernyő, akár egy kisebb, félköríves napernyő mellett dönt az érdeklődő az erkélyre. Ebben a kategóriában az összes napernyő különösen jó minőségű. Mind funkcionálisan, mind vizuálisan minden egyes napernyő ideális megoldás a magánterületek, a piaci standok vagy a vendéglátóipar számára. Ebből a kategóriából még egy különösen nagy napernyő is ellenáll minden elképzelhető időjárási körülménynek, és mindig megbízhatóan használható.