(1) értékelés

Tétel: EX10280297

|

Modell: WIE-AT-800

Élvefogó csapda - 48.5 x 15.5 x 19 cm - rácsméret: 25 x 25 mm

15 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • állatbarát – megfelelő kártékony és nem kívánatos állatok befogására sérülés nélkül
  • megbízható – érzékeny kioldószerkezetének, a biztonságos zárnak és a  25 x 25 mm-es rácsméretnek köszönhetően
  • biztonságos – stabil fogantyúval fedéllel a kezek védelme érdekében
  • tartós és időjárásbiztos – a horganyzott acél szerkezetnek köszönhetően
  • tartozékok – húsfogóval, húshoroggal, speciális csalianyagokkal és fóliakesztyűvel

TERMÉK LEÍRÁSA

Élvefogó csapda rágcsálók állatbarát befogására a Wiesenfieldtől

Az élvefogó csapdák állatbarát befogási módnak számítanak. Válassza a Wiesenfield WIE-AT-800 megbízható és egyszerűen kezelhető nyest csapdáját! Az érzékeny szerkezettel és a tartozékokkal biztonságosan és könnyedén foghatja be és szállíthatja el a kártékony állatokat és rágcsálókat. A csapdát összeszerelt állapotban kézbesítjük, így a csomagban található speciális csali használatával az eszköz szállítás után azonnal készen áll a használatra.

Időjárásálló nyest csapda

48.5 x 15.5 x 19 cm-es teljes méretével és 25 x 25 mm-es rácsméretével ez az élvefogó állatcsapda kisebb állatok, pl. patkány befogására is alkalmas, de akár nyestcsapdaként vagy rókacsapdaként is használható. Az érzékeny zármechanizmus megbízhatóan reagál minden mozgásra. Miután pedig elkapta az állatot, a csapda biztonságosan szállítható az állattal együtt a fogantyú segítségével, amelyet a kéz védelme érdekében fedél vesz körül.

A teljesen összeszerelt nyest élvefogó csapda minden alkatrésze horganyzott acélból készült, amely ellenáll a rozsdának és rendkívül tartós. Anyagának köszönhetően a csapdát nemcsak padlásokon, pincékben, raktárhelyiségekben vagy garázsokban helyezhetjük el, de ideális kertekbe vagy mezőgazdasági üzemekbe is a kártevők befogására. 

Az élvefogó rókacsapdán kívül a szállítási csomag tartalmazza az azonnali használathoz szükséges tartozékokat: egy húsfogót, egy húshorgot, a speciális csalianyagot és a fólliakesztyűt a csapda biztonságos telepítéséhez és előkészítéséhez, valamint az állatok veszélytelen elengedéséhez. 

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

trappola veramente efficiente