Akciós

Tétel: EX10280322

|

Modell: WIE-AT-103

Élvefogó csapda - 82 x 29.5 x 29 cm - rácsméret: 25 x 25 mm

14 490,00 Ft 15 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • állatbarát – a kártékony és nem kívánatos állatok befogására, sérülések nélkül
  • megbízható – az érzékeny kioldó mechanizmusnak, a biztonságos zárnak és a 25 x 25 mm-es rácsméretnek köszönhetően
  • biztonságos – fedéllel ellátott stabil fogantyú a kezek védelme érdekében
  • tartós és időjárásbiztos – a horganyzott acélból készült szerkezet
  • tartozékokkal – húsfogóval, húshoroggal, tojástartóval, és fóliakesztyűvel

TERMÉK LEÍRÁSA

Kíméletes élvefogó csapda a Wiesenfield-től

Az élvefogó csapdák állatbarát befogási módot kínálnak. A Wiesenfield egér-, patkány- és nyestcsapdájával egy rendkívül megbízható és könnyen kezelhető eszközt kap. Az érzékeny mechanizmusnak és a tartozékoknak köszönhetően az egércsapda segítségével biztonságosan és könnyedén foghatja be és szállíthatja el a kártékony állatokat és a rágcsálókat.

Időjárásálló élvefogó patkánycsapda egerek, patkányok, nyestek és más négylábúak számára

A teljesen összeszerelt patkány csapda - 82 x 29.5 x 29 cm-es összméretével és 25 x 25 mm-es rácsméretével ideális a kisebb állatok számára. Az érzékeny zármechanizmus megbízhatóan reagál minden mozdulatra. Miután elkapta a kártevőt, az élvefogó egér csapda biztonságosan szállítható az állattal együtt a fedéllel ellátott hordozófogantyú segítségével, amely védi kezeit.

Az élvefogó egércsapdán kívül a szállítási csomag tartalmazza az azonnali használathoz szükséges tartozékokat: Egy húsfogót, egy húshorgot, és a fólliakesztyűt a csapda biztonságos telepítéséhez és előkészítéséhez, valamint az állatok veszélytelen elengedéséhez. 

Az élvefogó a nyestek, patkányok és egerek számára teljes egészében horganyzott acélból készült, amely ellenálló a rozsdával szemben és rendkívül tartós. Anyagának köszönhetően a csapdát nemcsak padlásokon, pincékben, raktárhelyiségekben vagy garázsokban helyezhetjük el, az élvefogó patkányfogó ideális kertekbe vagy mezőgazdasági üzemekbe is a kártevők befogására.

MŰSZAKI ADATOK