Új

Tétel: EX10280331

|

Modell: WIE-BK-60

Mézpergető - diagonális - elektromos - 4 kerethez

163 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – a 47 cm-es belső átmérőjű méhsejt kosárba, 4 500 x 260 mm-es keret fér
  • állítható – a berendezés 140 W teljesítménnyel működik, és 10 sebességfokozatot kínál, amelyek segítségével egyénileg meghatározhatja a pergetés sebességét
  • egyszerű – a méz tisztán tölthető a megemelt szerkezetnek és a leeresztő csapnak köszönhetően
  • stabil – a 3 stabil vaslábnak köszönhetően, amely a töltést is megkönnyíti
  • higiénikus – rozsdamentes acél használatának hála a pergetőhez és méhsejtkosárhoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült mézpergető 4 kerethez

A mézpergető az egyik legfontosabb eszköz, amelyre a méhésznek szüksége van. Az elektromos mézpergető a Wiesenfield méhészeti felszerelései közül 4 keret befogadására képes, és ideális a méz kinyeréséhez kisvállalkozások és hobbiméhészek számára.

Elektromos diagonális mézpergető a hatékony és gyors mézbetakarítás érdekében

A diagonális mézpergetők, mint például a WIE-BK-60 modell, lehetővé teszik a méz könnyű kinyerését, valamint nagyobb méhsejtek pergetését is. A 4 keretes kapacitásnak köszönhetően, amelyek maximális mérete 500 x 260 mm lehet, a mézbetakarítás néhány pergetéssel elvégezhető.  A nagy, 47 cm-es tartályátmérő elegendő centrifugális erőt generál a méz hatékony kinyeréséhez a méhsejtből. A mézpergető 4 kerethez elektromosan működik 140 W teljesítménnyel. A tíz sebességfokozatnak köszönhetően egyénileg határozhatja meg a pergetési sebességet, és rugalmasan állíthatja be a forgásirányt. A vészleállító kapcsoló garantálja a maximális biztonságot.

A pergető tartály és a méhsejtkosár kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely megfelel a higiénikus mézbegyűjtés alapkövetelményeinek. Az anyag ezen kívül különösen tartós és használat után könnyen tisztítható is. A rozsdamentes acél mézpergető kissé megemelve áll 3 stabil lábon, amely megkönnyíti a méz kitöltését. Egy leeresztő csap lehetővé teszi a pergető tiszta és teljes kiürítését. Az átlátszó akrilüveg fedél lehetővé teszi, hogy folyamatosan szemmel tartsa a mézpergetés folyamatát, teljes ellenőrzést biztosítva a méz betakarítása felett.

MŰSZAKI ADATOK