Akciós

Tétel: EX10370009

|

Modell: LUMIA 8 AUTOMATIC + SIRIO HUMIDITY

Keltetőgép - 8 tojás - öntözőrendszerrel - teljesen automatikus

102 990,00 Ft 119 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompakt - legfeljebb 8 csirke- vagy 32 fürjtojáshoz
  • egyszerű - átlátható kezelőpanel LED kijelzővel
  • professzionális - az automatikus keltető természetes módon fordítja meg a tojásokat
  • praktikus - az intelligens öntözőrendszer pontosan és stabilan tartja fent a páratartalmat
  • hatékony - a 50 W-os teljesítmény garantálja a gazdaságos az energiafogyasztást

TERMÉK LEÍRÁSA

A Borotto teljesen automatikus keltetőgépe kikelti a szárnyasokat

Ha baromfit tenyészt, akkor a LUMIA 8 AUTOMATIC + SIRIO HUMIDITY keltetőgépben a borotto-tól mindig megbízhat. Az tojáskeltetőben max. 8 csirke,  32 fürj, vagy egyéb hasonló méretű tojás kelthető ki. Az inkubátor, mezőgazdasági kellékeink közül robusztus műanyag házzal rendelkezik.

Megfelelő beállítások minden baromfi fajtához az automatikus tojás keltetővel

A keltetési folyamat legfontosabb része a hőmérséklet-szabályozás. A LED kijelzővel ellátott kezelőpanel segítségével 30 és 40 °C között állíthatja a hőmérsékletet, egy tizedesjegy pontossággal. A PID szabályozásnak köszönhetően a beállított érték akkor is állandó marad az inkubátorban, ha a környezeti hőmérséklet változik, ez pedig a magasabb keltetési ráta mellett jó embrionális fejlődést biztosít. A belső szellőzésről egy alacsony zajszintű ventilátor gondoskodik, amely alulról beszívja a levegőt, majd az oldalfalakra vezeti azt. Az aerodinamikus kialakításnak köszönhetően pedig garantált az inkubátor belsejének egyenletes hőmérséklet- és nedvességeloszlása.

Az automatikus baromfi keltető egy speciális mikroprocesszoron keresztül gondoskodik az inkubációs fázis alatt a tojások teljesen automatikus megfordításáról. Az időintervallumok és a dőlésfokok folyamatosan változnak és mindig máshogy variálódnak - ugyanúgy, mint a természetben, a fészkekben kikelő tojások esetén. Az inkubátor ABS műanyagból készült, amelyhez speciális, antibakteriális Biomaster ezüstion-adalék lett hozzáadva: ez megakadályozza a baktériumok megtelepedését, amelyek veszélyeztethetik a baromfi életét.

Mivel az eszköz az keltetési folyamat során állandóan vízzel érintkezik, nagy jelentőséget tulajdonítottunk a biztonságnak. Az tojáskeltető IPX4 védelmi osztállyal rendelkezik. A páratartalmom az intuitív LED kijelzőn adható meg. Az automatikus öntözőrendszer egy +/- 1% pontosságú szenzorral rendelkezik, amely így szükség esetén vízzel látja el az inkubátor belsejét, és stabilizálja a nedvességtartalmat az optimális keltetési ráta érdekében.

A tojások helytakarékos, függőleges elrendezésének és az átlátszó fedélnek köszönhetően a keltetőt nem szükséges kinyitni sem, ha ellenőrizni szeretné a tojásokat, vagyis ez a modell rendkívül hatékony. 50 W-os teljesítmény mellett az energiafogyasztás és a járulékos költségek alacsonyak. Ha megszakad az áramellátás a konnektorból, a készülék 12 V-os csatlakozást kínál vészhelyzeti működéshez.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK