Trustpilot
Akciós
(4) értékelés

Keltetőgép - 8 tojás - öntözőrendszerrel - teljesen automatikus

89 290,00 Ft 95 869,91 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10370009

|

Modell: LUMIA 8 AUTOMATIC + SIRIO HUMIDITY

Legalacsonyabb ár garancia

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
89 290,00 Ft
3+
5%
84 825,50 Ft
5+
10%
80 361,00 Ft
10+
15%
75 896,50 Ft
Főbb jellemzők
  • kompakt - legfeljebb 8 csirke- vagy 32 fürjtojáshoz
  • egyszerű - átlátható kezelőpanel LED kijelzővel
  • professzionális - az automatikus keltető természetes módon fordítja meg a tojásokat
  • praktikus - az intelligens öntözőrendszer pontosan és stabilan tartja fent a páratartalmat
  • hatékony - a 50 W-os teljesítmény garantálja a gazdaságos az energiafogyasztást
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

A Borotto teljesen automatikus keltetőgépe kikelti a szárnyasokat

Ha baromfit tenyészt, akkor a LUMIA 8 AUTOMATIC + SIRIO HUMIDITY keltetőgépben a borotto-tól mindig megbízhat. Az tojáskeltetőben max. 8 csirke,  32 fürj, vagy egyéb hasonló méretű tojás kelthető ki. Az inkubátor, mezőgazdasági kellékeink közül robusztus műanyag házzal rendelkezik.

Megfelelő beállítások minden baromfi fajtához az automatikus tojás keltetővel

A keltetési folyamat legfontosabb része a hőmérséklet-szabályozás. A LED kijelzővel ellátott kezelőpanel segítségével 30 és 40 °C között állíthatja a hőmérsékletet, egy tizedesjegy pontossággal. A PID szabályozásnak köszönhetően a beállított érték akkor is állandó marad az inkubátorban, ha a környezeti hőmérséklet változik, ez pedig a magasabb keltetési ráta mellett jó embrionális fejlődést biztosít. A belső szellőzésről egy alacsony zajszintű ventilátor gondoskodik, amely alulról beszívja a levegőt, majd az oldalfalakra vezeti azt. Az aerodinamikus kialakításnak köszönhetően pedig garantált az inkubátor belsejének egyenletes hőmérséklet- és nedvességeloszlása.
Az automatikus baromfi keltető egy speciális mikroprocesszoron keresztül gondoskodik az inkubációs fázis alatt a tojások teljesen automatikus megfordításáról. Az időintervallumok és a dőlésfokok folyamatosan változnak és mindig máshogy variálódnak - ugyanúgy, mint a természetben, a fészkekben kikelő tojások esetén. Az inkubátor ABS műanyagból készült, amelyhez speciális, antibakteriális Biomaster ezüstion-adalék lett hozzáadva: ez megakadályozza a baktériumok megtelepedését, amelyek veszélyeztethetik a baromfi életét.
Mivel az eszköz az keltetési folyamat során állandóan vízzel érintkezik, nagy jelentőséget tulajdonítottunk a biztonságnak. Az tojáskeltető IPX4 védelmi osztállyal rendelkezik. A páratartalmom az intuitív LED kijelzőn adható meg. Az automatikus öntözőrendszer egy +/- 1% pontosságú szenzorral rendelkezik, amely így szükség esetén vízzel látja el az inkubátor belsejét, és stabilizálja a nedvességtartalmat az optimális keltetési ráta érdekében.
A tojások helytakarékos, függőleges elrendezésének és az átlátszó fedélnek köszönhetően a keltetőt nem szükséges kinyitni sem, ha ellenőrizni szeretné a tojásokat, vagyis ez a modell rendkívül hatékony. 50 W-os teljesítmény mellett az energiafogyasztás és a járulékos költségek alacsonyak. Ha megszakad az áramellátás a konnektorból, a készülék 12 V-os csatlakozást kínál vészhelyzeti működéshez.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.8

4 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Ajánlott

Kiváló termék, határozottan ajánlott. 100%-os kikelési arány volt

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Remek inkubátor

Még csak most tettem bele az első keltetőtojásaimat, de tökéletesen működik. A Sirio nagyon jól szabályozza a páratartalmat, a Borotto Lumia pedig ringatja (forgatja) a tojásaimat – nagyon izgatott vagyok, hogy látom a kikelni fogó fiókákat.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Egyszerűen szuper jó

Nagyon-nagyon jó....még mindig bent vannak a tojások és a hőmérséklet úgy marad ahogy beállítottad...csak remélem, hogy megfelelő a hőmérséklet (nem túl meleg és nem túl hideg), azaz a valós hőmérséklet

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon Germany

Nagyon jó, meg vagyok elégedve

Könnyen használható. Kacsatojáshoz vásároltam.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Használhatom a tojás inkubátort a tyúktojáson kívül más tojásokhoz is?

Igen, használhatja a keltetőgépet fácán, gyöngytyúk, fürj, kacsa, vadkacsa, liba, pulyka, páva, galamb, fogoly, és ragadozó madarak stb. tojásaihoz is.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket