Akciós
(2) Vélemények

Tétel: EX10080100

|

Modell: BCIG 1800A

Infravörös asztali grill - 1.780 W

35 390,00 Ft 48 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • innovatív - legmodernebb infravörös fűtőtechnológia, akár 80%-kal kevesebb füst képződés, lehetővé teszi a zárt helyiségekben történő sütést is
  • hatékony - a maximális 240 °C-os hőmérséklet biztosítja a gyors és pontos sütési folyamatot
  • időzítő - kombinálva hangjelzéssel és automatikus kikapcsolással
  • egyszerű - tapadásmentes felület megakadályozza ételek odaégését
  • könnyű ápolás - kivehető csepptálca megkönnyíti az olaj és a zsír eltávolítását; minden tartozék mosogatógépben is mosható
  • tartós - olyan anyagok, mint a rozsdamentes acél, edzett üveg, valamint gondos kivitelezés, sok grillestét garantál

TERMÉK LEÍRÁSA

Beltéri grillezés füst nélkül, az infravörös asztali grillel

Az infravörös asztali grill tökéletes beltéri sütéshez, mert garantálja a szaftos húst, füst és zsír fröcskölésé nélkül. De nem csak tökéletes T-csonthoz alkalmas az infravörös grill; a sokoldalú készülék ugyan olyan tökéletesen süt halat, sültkrumplit és zöldségeket, mint grill csirkét, kebabot, rákot vagy tenger gyümölcseit.

Modern főzőkészülékek egészséges, könnyű főzéshez

A grillezés egy egészséges módja az alacsony zsírtartalmú ételek ropogósra sütésére. A bredeco beltéri grilljével és innovatív infravörös technológiájával, e fajta készítményt most már zárt helyiségekben is tud használni füst és szag nélkül. A zsír sütés közben az erre kialakított csepptálcába csöpög, megégés és kellemetlen szagok terjesztése nélkül. Ezenkívül az edzett üvegből készült tető véd a zsír fröcsögésektől, de e-közben szemmel is tarthatja a grillezendő ételt.

A hőmérséklet egy forgószabályzó segítségével 240 °C-ig állítható be - az ideális hőfok szaftos steakek elkészítéséhez. Az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően minden étel gyorsan és egyenletesen süthető meg minden oldalról. Annak érdekében, hogy semmi se égjen meg, a nem tapadó grill felület mellett az infravörös grillnek egy automatikus kikapcsolással rendelkező időzítője is van, ami mellesleg egy riasztási funkcióval is fel lett szerelve. Ezt a kívánt sütési időnek megfelelően a forgógomb segítségével beállítható 0 és 90 perc között. A további biztonságot egy stabil állvány biztosítja négy csúszásmentes gumi talppal ellátva, amelyek megbízhatóan megakadályozzák a készülék elcsúszását és megvédik a felületet a karcolásoktól.

Az infravörös elektromos grill sütés után is meggyőző: A nem tapadó grillrács sima felületének és kivehető rozsdamentes acél zsirtálcájának hála az eszköz nagyon könnyen tisztítható is. Ezenkívül az összes tartozék probléma nélkül mosható a mosogatógépben is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

9 out of 10

08.02.2023