B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20260103

|

Modell: STAR_62-48

B-termék LED mennyezeti panel - 62 x 62 cm - 48 W - 4.560 lm - 5700 K

18 872,00 Ft 23 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • ökologikus – alacsony áramfogyasztás a 48 W-os LED-eknek hála
  • hatékony – magas 95 lm/W-os hatékonyság a 4.560 lm-es fényteljesítménynek hála
  • tökéletes illeszkedés – alap 62 x 62 cm-es panelméret mennyezetre történő felszereléshez
  • hosszú életű – különösen hosszú, akár 50.000 órás élettartam a LED-eknek hála
  • stílusos – időtlen kialakítás lapos alumínium kerettel fehérre lakkozva

TERMÉK LEÍRÁSA

E LED mennyezeti panellel több mint egy fény gyullad ki

A Fromm & Starck STAR_62-48, LED mennyezeti panel lámpája sok fényt hoz a sötétségbe és védi pénztárcáját. Gazdaságos 48 W-al ez az ideális világítás mindenki számára, aki ökologikusan és környezettudatosan gondolkozik. A LED mennyezeti lámpa tökéletesen használható irodákban, kórházakban, galériákban, osztálytermekben és szupermarketekben, de otthoni konyhákban vagy modern kialakítású nappalikban is.

Stílusos és ökologikus! Takarékos LED beépíthető lámpa a Fromm & Starck-tól

A sokoldalú LED világítási rendszer 4.560 lm-es fényteljesítménnyel világít, amely megfelel egy lenyűgöző 95 lm/W-os fényhatékonyságnak. Emellett az opál diffúzor, azaz a beépített diffúzor kiváló fényszórást biztosít negatív vakító fény nélkül. A környezet egyenletesen kerül megvilágításra az 5700 K (nappali fény) színhőmérséklettel. A maximális fényerő csendesen és villogás nélkül azonnal kibontakozik bekapcsolás után.

A magas ≥ 80 CRI színvisszaadás garantálja a megvilágított tárgyak színének reális és élethű megjelenítését. A LED mennyezeti panel lámpa lenyűgöz az időtlen, matt fehérre lakozott, alumínium keret kialakításával is. A LED-ek különösen hosszú, akár 50.000 órás élettartama az izzók cseréjét szükségtelenné teszik.

A négyzetes 62 x 62 cm-es alapmérettel, a panel mindenhová egyszerűen és gyorsan felszerelhető. A kivitelezésének hála az ultravékony LED panel lámpa beépítési mélysége csak 1 cm.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK