Tétel: EX10260151

|

Modell: STAR_SEAT_21

Irodai szék - háló hátul - gerinctámasz - 150 kg

75 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – kényelmes, valamint modern fekete kárpit gerinctámasszal és lélegző lyukakkal
  • állítható magasságú - gázrugó a magasságállításhoz 100 mm-en belül
  • terhelhető - szék teherbírása 150 kg
  • rugalmas – 360°-ban forgatható, magasságban állítható és a háttámla dönthető
  • gyengéd - két állítható karfa az alkalmi pihenés érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Egy forgó irodai széken szívesen ül hosszabb ideig is

Szükség esetén egész nap segít Önt, anélkül hogy Ön ezt észre venné. Egy irodai szék minden egyes ülve végzendő munkánál olyan nélkülözhetetlen támogatást nyújt, amely átsegíti Önt az egész napon. Ergonomikus , stabil, modern – pont úgy mint a fekete forgósszék a Fromm & Starck-tól!

Az irodai szék gazdagítja irodai kiegészítőit

A kényelmes és eredményes munkanap alapja az irodai szék kényelmes kárpitozása. Az 55 g/cm sűrűségű habszivacs párnázat garantálja a maximális kényelmet.

Az optimális testtartás érdekében, amely testmagasságának megfelelő, az ergonomikusan kialakított szék a Donati mechanizmussal megdönthető és magassága egy gázrugó használatával fokozatmentesen állítható 100 mm-es tartományban. Ezenfelül az irodai szék optimális pozícióba dönthető, amelyet ha egyszer beállít, akkor ez így megtartásra kerül. Ennél a felső test és comb közötti szög soha nem esik 90° alá. Ha munka közben a karjajit egy kicsit pihentetni szeretné, akkor ezt megteheti a két kényelmes és állítható kartámasz használatával.

E irodai szék nem csak koncentrált és kényelmes munkát tesz magának lehetővé, hanem a szék segítségével rugalmasan reagálhat az irodában történő dolgokra is. Mivel 360°-ban forgatható, kollégáihoz vagy kolleganőihez ugyan olyan gyorsan oda tud fordulni, mint főnökéhez, aki éppen most lépet be az ajtón. A még nagyobb mobilitásról az öt nejlon-ből készült kerék felel, amelyekkel az irodai széket gyorsan a másik szobába tudja tolni vagy akár ülve is tud mozogni velük. Emellett a mobil fogós szék rendkívüli tartást tud felmutatni a 150 kg-os terhelhetőségével.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK