Akciós

Tétel: EX10230246

|

Modell: GR-MG80

Elliptikus tréner - max. 110 kg - LCD - iPad tartó

71 790,00 Ft 110 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – edzi a karok, a lábak, a has és a törzs izomzatát
  • állítható – az ellenállás egyénileg állítható 8 fokozatban 
  • terhelhető – legfeljebb 110 kg teherbírással
  • kijelző – nagyméretű kijelző a következő funkciókkal: fordulatszám, sebesség, idő, távolság, kalória, pulzus, testzsír
  • mobil – a kis tömegnek és a szállítógörgőknek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Ízületkímélő edzés az elliptikus trénerrel legfeljebb 110 kg-ig

A sport és az egészség rendkívül fontos része életünknek a kiegyensúlyozott életmód és egészségünk megőrzése érdekében. A Gymrex elliptikus trénerével hatékonyan edzheti a teljes testet, és erősítheti a láb, a törzs, a karok és a has izomzatát, még a legkisebb helyiségekben is. Rendszeres edzés mellett az ízületkímélő crosstrainer segítségével javíthatja állóképességet, így Ön mindig fittnek érezheti magát! 

Kiváló minőségű szobakerékpárok és ergométerek a Gymrex-től

Az optimális eredmények elérése érdekében az állóképesség edzés válassza ki a megfelelő ellenállást a 8 szint közül! A nagy és csúszásbiztos futófelületeknek és a párnázott fogantyúknak köszönhetően kényelmesen edzhet hosszú időn keresztül is. Az ergométer kiegyensúlyozott mechanikája nyugodt, kellemes forgást és gördülékeny edzést biztosít.

A tréning és a fejlődés nyomon követéséhez az ellipszis gép egy nagyméretű LCD kijelzővel rendelkezik, amelyről könnyen leolvashatja a fordulatszámot, a sebességet, az időt, a távolságot, a kalóriát, pulzust és a testzsírt. Az okostelefonokhoz és táblagépekhez való tartó lehetővé teszi, hogy a megfelelő eszközzel gyorsabban teljen az idő, és garantálja a motivációt és a szórakozást az edzés során. Könnyű súlyának és a szállítókerekeknek köszönhetően edzés után gyorsan félreállíthatja az ergométeres elliptikus trénert – és ugyanilyen gyorsan elő is veheti a következő edzéshez.

Tartós anyagának köszönhetően az ellipszis tréner ideális otthonra, edzőtermekbe, szállodákba vagy gyógyfürdőkbe. Az összes elem, amelyet terhelés ér rendkívül stabil, így a fitneszgép teherbírása legfeljebb 110 kg. 

Megjegyzés: A kijelző használatához két AAA elem szükséges.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK