Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10230096

|

Modell: GR-PT 100

Erő torony - tolóckodó-, fekvőtámasz és húzódzkodó állomás - 120 kg

84 390,00 Ft 92 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – tökéletes edzés rásegítő felső testi izmokhoz, főleg hát, mellkas, vállak, has és tricepsz valamint bicepsz
  • terhelhető – az erőtorony 120 kg-ig terhelhető
  • biztonságos – négy csúszásmentes fogantyú garantálja a megbízható tartást és a lélegző párnák garantálják az optimális illeszkedést a háthoz és karokhoz
  • könnyen felszerelhető – a szerelési anyagoknak és részletes összeszerelési útmutatónak köszönhetően
  • tartós – az ellenálló anyagoknak hála, mint a kiváló minőségű acél és műbőr valamint egy stabil kialakítás

TERMÉK LEÍRÁSA

Teljesen kigyúrt felső test a multifunkcionális erőtoronnyal

Az erőtorony egy sokoldalú edzést segítő eszköz a teljes felső testhez A különféle fogantyúkkal a húzódzkodáshoz, tolóckodáshoz és fekvőtámaszokhoz a párnázott fekvőtámasz torony a tökéletes segítség húzódzkodó, fekvőtámasz és hasizom gyakorlatokhoz. Az erőállomáson hát, mellkas, váll, has, tricepsz, valamint bicepsz hatékonyan és finoman erősíthetők – ideális minden otthoni edzőterem számára!

Sport és egészség hatékony edzéssel a multifunkcionális húzódzkodó toronyon

A húzódzkodó, tolóckodó állomás felépítése lehetővé teszi a hihetetlenül sokfajta önsúllyal való gyakorlatok elvégzését, ezzel garantálva a hatékony edzést és gyors izomfelépítést mind kezdőknek, mind haladóknak. Különféle fogantyúkkal, melyek 60 cm-es távolságban találhatók, az erőnléti állomás húzódzkodó mellet sokféle tolóckodó, fekvőtámasz vagy lábemelő feladatok elvégzéséhez is tökéletes. Maga a húzódzkodó rúd széllessége 100 cm, de a külső fogantyúk szögben állíthatók. Az alkar és hat párnázat optimális adaptálásának köszönhetően a kényelmes edzést lehetséges. Ugyanakkor a gyakorlatok helyes végrehajtása támogatott és helytelen terhelések megakadályozásra kerülnek. A fogantyú csúszásmentes bevonata garantálja intenzív használat során a jó és megbízható fogást.

120 kg-os maximális terhelhetőséggel a húzódzkodó különösen terhelhető. Ezt biztosítja a stabil kialakítás mellett a magas minőségű acél, amelyből az edzőkészülék váza készült. A lélegző párnázat műbőrrel lett bevonva, amelynek hála különösen higiénikus és könnyen tisztítható. A szállítási csomagban megtalálható szerelései kiegészítőknek és a részletes összeszerelési útmutatónak hála az erőtorony gyorsan felépíthető és az egész felső test edzésére használható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.0

1 értékelés alapján

01.06.2023