Súlyzópadok

A jó minőségű fekvenyomó pad elengedhetetlen az erőnléti edzéshez. Sok súlyzós gyakorlat csak fekvenyomó padon végezhető. Ezért a súlyzópadok súlyzótartóval vagy anélkül már régóta minden edzőteremben alapfelszereltségnek számítanak. Egyre több sportoló használ otthon is fekvenyomó padot a rendszeres erőnléti edzéshez. A padok ezért különösen fontos szerepet játszanak a fitneszeszközök ágazatában. Ebben a kategóriában a sportolók garantáltan megtalálják a megfelelő fekvenyomó padot a rendszeres edzéshez.

Fekvenyomó pad súlyzós edzéshez

A fekvenyomó paddal a sportolók a gyakorlatok széles skáláját végezhetik hosszú és rövid súlyzókkal. Ezekkel a padokkal még a hasizmok edzése sem jelent problémát. Egy ilyen paddal rendkívül széleskörűek a gyakorlási lehetőségek. Még az egyszerű modellek is lehetővé teszik a sportoló számára, hogy a test legkülönbözőbb területein lévő izmokat eddze. A sportolónak mindössze egy súlyzó készletre van szüksége, különböző hosszúságú súlyzórudakkal és több súlylemezzel. Egy ilyen készlettel a sportoló az igényeinek megfelelően állíthatja össze a súlyzókat, és a fekvenyomó paddal együtt használhatja őket. Továbbá a kiváló minőségű sportfelszerelések gyártói nagyon különböző padmodelleket kínálnak a sportolók számára. Az egyszerű modellek például csak a padból és egy súlyzótartó állványból állnak. Egy ilyen padon a sportoló a hátán fekve edzhet, majd a hosszú súlyzót biztonságosan a megfelelő tartóra helyezheti. Más modellek teljes súlyállomásokká bővíthetők a lábak, a hát és a mellkasi izmok edzésére is.

A fekvenyomó pad előnyei: a modern fekvenyomó pad számos különböző felhasználási lehetőséget kínál a paddal számos gyakorlat végezhető számos modell sportolók vagy fitneszstúdiók által edzőállomásokká bővíthető Otthoni magánhasználatra különösen alkalmas az összecsukható fekvenyomó pad. Ezek a padok az edzés után összecsukhatók és helytakarékosan tárolhatók.

Vásároljon egy fekvenyomó padot és eddzen rendszeresen

Sportolók és fitneszstúdiók, akik fekvenyomó padot és súlyzókat szeretnének vásárolni, különösen jó ajánlatokat találnak. Még az alacsony árú modellek is ideális teherbírással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a sportolók biztonsága mindig garantált. A kiváló minőségű acélrudak biztosítják, hogy a pad mindig megbízhatóan ellenálljon akár állandó terhelésnek is. Annak érdekében, hogy edzés közben ideális kényelmet élvezhessen, a gyártók a modern padokat kiváló minőségű párnázással látják el. Ez a kárpit vízlepergető bevonattal rendelkezik, így nem ázik át a sportolók izzadságától, és mindig könnyen tisztítható. A kárpit így mindig tisztán tartható, és a higiénia mindig garantált egy ilyen fekvenyomó padnál. Számos neves sporteszköz-gyártó kínál különösen olcsó komplett szetteket, amelyek tartalmaznak fekvenyomó padot súlyokkal. Egy ilyen készlettel a sportoló mindent megkap, amire szüksége van az edzés azonnali megkezdéséhez.

Mint már említettük, sok modern edzőpad fokozatosan bővíthető és teljes fitneszállomássá alakítható, amelynek segítségével a sportoló kiterjedten és professzionálisan edzhet. Egy ilyen többfunkciós fekvenyomó pad ideális megoldás a profi sportolók és a magánfelhasználók számára, akik a test minden izomcsoportját egyenletesen szeretnék edzeni. Ebben a kategóriában minden profi sportoló, hobbi testépítő és fitneszstúdió különösen jó minőségű fekvenyomó padot vásárolhat alacsony áron.