Tétel: EX10230173

|

Modell: GR-MG39

Vibrációs tréner - 53 x 37 cm - 120 kg-ig

167 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony - a has, a comb és a far izomzatának stimulálására
  • állítható - Ön 180 sebesség és három tréning program közül választhat
  • nagy - számos gyakorlat kivitelezhető a 53 x 37 cm méretű edzőfelületnek köszönhetően
  • sokoldalú - két rugalmas fitness szalag a felsőtest egyidejű edzéséhez
  • intuitív - LED kijelző kezelőpanellel és 3,5 mm-es audio csatlakozóval MP3 lejátszókhoz és okostelefonokhoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Rázza le a felesleges kilókat az erős vibrációs tréner segítségével!

Akár erősíteni szeretné mélyizmait, felesleges kilókkal küzd, vagy ellazítaná izomzatát: A Gymrex-nek, a sport és az egészség szakértőjének GR-MG39 vibrációs trénere akár 10 perc alatt is kisebb csodákra képes!   A rezgések jó hatással vannak a vérkeringésre és hatékonyan küzdenek a narancsbőr ellen. Az izmok és az agy közötti szoros kapcsolat következtében, a testmozgás során hormonális hírvivő anyagok szabadulnak fel, amely pozitívan hat a teljes keringésre.

Kiváló minőségű fitness felszerelések a Gymrex-től

A vibrációs tréner erőteljes, 600 W-os motorja 12 mm amplitúdóval működik, ami másodpercenként legfeljebb 12 rezgésnek felel meg. A vibrációs fitness gép oszcillációs rezgéseket bocsát ki, aminek az előnye, hogy alkalmazkodik a különböző mozgásformákhoz, vagyis garantált a teljes test átmozgatása.

A LED kijelző és az intuitív kezelőfelület segítségével egyszerűen elvégezheti fitness tréner beállítását, valamint leolvashatja az értékeket, például a sebességet, és az időt. Válasszon 180 sebesség és három tréning program közül, egyéni igényeinek megfelelően! A beépített, 3,5 mm -es audio csatlakozáshoz csatlakoztathatja MP3 lejátszóját vagy okostelefonját, így kedvenc zenéire edzhet és a motiváció garantált. A puhán párnázott fogantyúkba integrált érzékelőkkel pedig testzsírját mérheti.

A gyakorlatok optimálisan hajthatók végre a 53 x 37 cm-es, csúszásmentes gumiszőnyeggel ellátott edzőfelületen. A két rugalmas fitness pánttal hatékonyan edzheti felsőtestét, miközben a vibroshaper formálja láb-, has-, és farizmait.

A négy csúszásbiztos gumiláb elnyeli a rezgéseket, így nyugodtan edzhet, anélkül, hogy szomszédait zavarná a zaj. A gumilábak továbbá biztosítják az eszköz stabilitását és megakadályozzák a padló karcolódását. A vibrációs tréner felállítási felülete mindössze 73 x 68 cm, és két kerekének köszönhetően könnyen szállítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK