(3) Vélemények

Tétel: EX10230164

|

Modell: GR-MG46

Vibrációs tréner - 61 x 32 cm - 120 kg-ig - távirányító

61 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony - a has, a comb és a far izmainak stimulálására
  • állítható - Ön három zóna, öt edzésprogram és 99 sebesség közül választhat
  • nagy - számos gyakorlat kivitelezhető a 61 x 32 cm méretű edzőfelületnek köszönhetően
  • sokoldalú - két rugalmas fitness szalag a felsőtest edzéséhez
  • távirányító - az eszköz beállításához edzés közben

TERMÉK LEÍRÁSA

Rázza le magáról a felesleges kilókat a vibrációs trénerrel (max. 120 kg teherbírás)

Akár erősíteni szeretné mélyizmait, felesleges kilókkal küzd, vagy ellazítaná izomzatát: a Gymrex-nek, a sport és az egészség szakértőjének GR-MG46 vibrációs trénere akár 10 perc alatt is kisebb csodákra képes. A rezgések jó hatással vannak a vérkeringésre, és hatékonyan küzdenek a narancsbőr ellen. Az izmok és az agy közötti szoros kapcsolat miatt, a testmozgás során hormonális hírvivő anyagok szabadulnak fel, amelyek pozitívan hatnak a teljes keringésre.

Kiváló minőségű fitness felszerelések a Gymrex-től

A 200 wattos teljesítményű motorral ellátott vibrációs tréner 11 mm amplitúdóval működik, és másodpercenként max. 15 rezgési frekvencia létrehozására képes. A vibrációs fitness gép oszcillációs rezgéseket bocsát ki. Ennek az előnye, hogy alkalmazkodik a különböző mozgásformákhoz, vagyis a teljes test átmozgatása garantált.

A gyakorlatok optimálisan hajthatók végre a 61 x 32 cm méretű, csúszásmentes gumiszőnyeggel ellátott edzőfelületen. A felület három különböző zónából áll. A fizikai megterhelés mértéke a láb pozíciójával határozható meg: helyzettől függően ez a futásnak, a kocogásnak vagy a gyaloglásnak felel meg. Az intuitív kezelőpanelen, valamint a praktikus távirányító segítségével 99 sebesség és öt edzésprogram közül választhat, az időzítőt pedig 1 és 10 perc között állíthatja be. Az értékek azonnal megjelennek a LED-kijelzőn.

A két rugalmas fitnesspánttal hatékonyan edzheti felsőtestét, miközben a vibroshaper egyszerre formálja láb-, has-, és farizmait. A vibrációs tréner mérete csupán 67,5 x 39 cm. A négy gumiláb elnyeli a rezgéseket, így nyugodtan edzhet, anélkül, hogy szomszédait zavarná a zaj. A gumilábak továbbá biztosítják az eszköz stabilitását és megakadályozzák a padló karcolódását.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.7

3 értékelés alapján

08.02.2023

Lieferung war super , Traininganleitung dazu wäre gut

08.02.2023

Kíváló! Hamar megkaptam.Sokkal de sokkal profibb mint amire számítottam.Halk,megbízható,tudja azt amit az álló kapaszkodóval ellátot trénerek.Nagyon ajánlom.

08.02.2023

Købt til at lindre snurren i tæer efter nerveskade. Synes af virke. Lækkert at blive rystet og øvrige familie synes den er dejlig. Brugsanvisningen er irrelevant - der mangler info om apparat og oversigt over programmer samt relevante links til brug