Tétel: EX10090240

|

Modell: HT-SP-400W-7500

Búvárszivattyú - 7,5 m³/h - 7 m - 400 W - úszókapcsoló

35 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – nagy szivattyúteljesítmény és erős 400 W-os motor
  • robusztus – korrózióálló rozsdamentes acélból készült
  • automatikus – az úszókapcsoló a vízszint alapján szabályozza a működést
  • univerzális – különböző tömlőcsatlakozás-méretek: 1"; G1"; 1 1/4"; G1 1/4"
  • sokoldalú – a víz kiszivattyúzásához és átvezetéséhez tavakból, kutakból, medencékből és elárasztott pincékből

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagy teljesítményű búvárszivattyú 7,5 m³/h-val a víz kiszivattyúzásához és öntözéshez

A búvárszivattyúk nélkülözhetetlenek a vészleeresztéshez. Az elárasztott helyiségek gyors kiszivattyúzásával minimálisra csökkentheti a víz által okozott károkat. A hillvert búvárszivattyújával gyorsan szállíthatja a tiszta vizet pincékből, esővíztartályokból, tavakból, úszómedencékből és kutakból.

Univerzális medenceszivattyú a hillvert-től

A medenceszivattyú erőteljes, hermetikusan zárt motorja 400 W-al működik, ami azt jelenti, hogy a készülék óránként akár 7,5 m³ mennyiség szivattyúzására is képes. A szállítási mélység legfeljebb 6,5 m. 7 m merülési mélységével a ciszterna szivattyú mély kutakhoz is megfelelő. A vízszivattyú könnyen beszívja a legfeljebb 5 mm méretű részecskéket.

A hillvert búvárszivattyú rendkívül robusztus. A ház rozsdamentes acélból készült, így korrózióálló és szennyeződéstaszító. A szivattyú a legmagasabb igényeket is megbízhatóan elégíti ki, és rugalmasan használható a 10 m hosszú tápkábelnek köszönhetően.

A praktikus úszókapcsolóval a szivattyú automatikusan kapcsol be és ki – a vízállástól függően. Az üzembe helyezéshez szükséges legalacsonyabb vízszint 35 mm. Ha a vízszint túlságosan leesik, a készülék kikapcsol. Amikor pedig a vízszint megemelkedik, a szivattyú újra működésbe lép. A szivattyú 11 mm-es vízszintig szív. A praktikus többszörös csatlakozásnak köszönhetően a búvárszivattyúhoz könnyedén csatlakoztathat különböző méretű tömlőket. A szivattyú a következő csatlakozásokhoz alkalmas: 1"; G1"; 1 1/4"; G1 1/4".

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK