Trustpilot

Búvárszivattyúk

Akciós
Kútszivattyú - 5.580 l/h - 1.100 W
hillvert
(12)

Kútszivattyú - 5.580 l/h - 1.100 W

Méretek (HxSzéxMa)
109 x 8 x 8 cm
77 490,00 Ft 81 790,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 5. 30.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Egy modern búvárszivattyú számos különböző alkalmazáshoz alkalmas. A kereskedők például gond nélkül használhatják ezeket a készülékeket a vízzel teli pincék kiszivattyúzására. Ezek a készülékek továbbá ideálisak tószivattyúként vagy úszómedence-szivattyúként, valamint friss víz kútból történő szivattyúzására is. A nagy teljesítmény és a különböző biztonsági funkciók optimális szivattyúzási eredményeket és hosszú élettartamot biztosítanak egy modern szivattyú számára. A kerti tartozékok ezen kategóriájában a hivatásos és a hobbikertész garantáltan megtalálja a megfelelő kerti vízszivattyút.

A búvárszivattyú a vízfelszín alatt működik

Ahogy a neve is mutatja, a búvárszivattyú teljesen a vízfelszín alatt működik. A mesterember a készüléket például egy vízzel elárasztott pincébe helyezi, és így szivattyúzza ki a szennyvizet. A búvárszivattyú úgynevezett úszókapcsolóval rendelkezik. Ez az úszókapcsoló automatikusan kikapcsolja a merülő szennyvízszivattyút, amint a vízszint lecsökken. Ez a biztonsági berendezés megakadályozza, hogy a búvárszivattyú túlmelegedjen és károsítsa a készüléket. Az úszókapcsolónak köszönhetően a szennyvízszivattyú automatikusan folytatja működését, amint a vízszint ismét elér egy bizonyos magasságot. A szivattyú mindvégig a vízben marad. A beépített úszókapcsolóval ellátott búvárszivattyú a vízben lévő nagyobb lebegő részecskéket is képes tovább szivattyúzni anélkül, hogy a szivattyú be- és kimeneti nyílása eltömődne. Ezáltal ezek a készülékek ideálisak a kert és ház körül.

A búvárszivattyú előnyei: egy úszókapcsoló védi a merülő vízszivattyút a túlmelegedéstől A nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt nagy mennyiségű vizet szivattyúzzanak ki. Ideális a piszkos vízhez is A hosszú tápkábel és a jelentős maximális merülési mélység segítségével ezek a készülékek kiválóan alkalmasak szivattyúként is. Egy kertész például egy szivattyúval rendszeresen szivattyúzhatja az öntözővizet a saját kútjából, és közvetlenül az öntözőrendszerébe táplálhatja. A kertész akár egy szivattyúval ellátott tavat is nagyon rövid idő alatt kiüríthet, ha javítási munkálatokat vagy vízcserét szeretne végezni.

A szennyezett vízhez való merülőszivattyú különösen robusztus felépítésű

A modern szivattyúk gyártói csak a legjobb anyagokat használják a készülékek előállításához. A kiváló minőségű rozsdamentes acél ház biztosítja, hogy a búvárszivattyú akkor sem szenved kárt, ha hosszú ideig vízben használják. A szennyvízszivattyú mechanikus és elektronikus alkatrészei természetesen a legkorszerűbbek, és hosszú évekig megbízhatóan működnek. Manapság egyetlen kertészeti vagy mezőgazdasági vállalkozás sem nélkülözheti az esővízszivattyút. Különösen vonzó az ezekkel az eszközökkel elérhető költségmegtakarítás. Egy kertészeti és mezőgazdasági vállalkozás sok pénzt takaríthat meg az esővíz öntözésre való felhasználásával. A vállalat az esővizet egy erre a célra épített ciszternában tárolhatja, és a szivattyú segítségével a rendszerbe táplálhatja, hogy szükség szerint öntözze a kertet.

Ma a neves gyártók különböző méretű és teljesítményű modelleket kínálnak. Egy kis búvárszivattyú ideális magánhasználatra. A nagyméretű búvárszivattyút viszont professzionális területeken használják. Az úszóval ellátott búvárszivattyú működése nagyon egyszerű, és nem igényel előzetes ismereteket. Ezért ezek a készülékek korlátozás nélkül alkalmasak magánkertekbe. Ezenkívül egyetlen magánháztartás sem maradhat beépített úszóval ellátott szennyvízszivattyú nélkül az árvízzel sújtott területeken. Egy ilyen merülő vízszivattyúval egy vízzel teli pince pillanatok alatt lecsapolható. Magánfelhasználók és professzionális cégek egyaránt megvásárolhatják az ideális búvárszivattyút ebben a kategóriában.