(1) értékelés

Tétel: EX10090147

|

Modell: HT-PILOT-1500

Motoros cölöpverő - 1.500 W

229 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű - kétütemű motor 1.500 W-al, 9.000 ford./perc-el és léghűtéssel
  • erős – ütőerő 20 és 55 J között, valamint 700 és 1.350 között állítható Ü./perc
  • tartós – 0,86 l/óra benzinfogyasztás mellet majdnem 2 órán át használható tankolásonként
  • változtatható – három adapter a pontos erőátadás érdekében akár Ø 100 mm átmérőig terjedő cölöpök számára
  • védelmező – robusztus burkolat védi a motort és minimalizálja a hangerőt a használó számára

TERMÉK LEÍRÁSA

Cölöpverő erőteljes benzinmotorral

Ha kerítést szeretne építeni, akkor ritkán van ez elvégezve egy vagy két oszloppal. És minden oszlopot stabilan el kell temetni a földbe. Az erőmegfeszítő munka elvégzéséhez tökéletes a hillvert kerti felszerelései közé tartozó motoros cölöpverő. Az erőteljes benzinmotor nem csak az első osztályú ütőerejével nyűgöz le minket, hanem az alacsony 0,86 l/órás benzinfogyasztásával is.

Az oszlopverő rögzíti a táblákhoz és kerítésekhez kellő oszlopokat

Használja a benzinmotor 1.500 W-os teljesítményét és 9.000 ford./perces fordulatszámát kerítés felállításakor. A 2-ütemű motor 2,5 Nm nyomatékot generál és 20 – 55 J között lévő erővel erősen veri az oszlopokat a kívánt mélységben a földbe. A kerti gép léghűtött motorja rendkívül erős és tartós.

A motor kézi berántója egyszerűen használható és kézre esik. A két oldalsó fogantyúval a cölöpre kell helyezni, majd elindítani. Három különböző méretű adaptert választhat a verőfejhez, amelyek 100 mm átmérőig terjedő oszlopokhoz lettek kialakítva és optimálisan átadják a létrehozott erőt az oszlopokra. A stabil keret csökkenti a fellépő rezgéseket, így a cölöpverővel való munkavégzés rendkívül egyszerű. Továbbá a burkolat nem csak védi a motort, hanem csökkenti a természetesen keletkező zajt is, amely a veréskor fellép.

A cölöpverő egy robusztus műanyagtokban kerül kiszállításra, így szállítás vagy tárolás közben mindig biztonságban van. A tok kerekei még jobban megkönnyítik a szállítást. 1,3 l-es tankjával majdnem 2 órán át tud vele dolgozni, mielőtt a 25:1-ből álló benzin-olaj üzemanyagot újra kellene tölteni.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Király BFQR