Új

Tétel: EX10090490

|

Modell: HT-WT-1000LN

Összecsukható esővízgyűjtő tartály - 1000 l

61 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • rugalmas – akár a kertben, akár kempingekben vagy útközben, az összecsukható esőtartály pillanatok alatt felállítható
  • tartós – 500D PVC szakadásálló borítás, esővíznyílás hálós szűrővel
  • stabil – a 10 oszlopnak köszönhetően az esővíztartály optimálisan megtartja a formáját, a lábak pedig biztosítják a maximális stabilitást
  • helytakarékos – összecsukott állapotban könnyen tárolható és szűk helyeken is szállítható
  • praktikus – a víz az öntözőkanna magasságában lévő csapon keresztül erszthető ki, a 3/4"-os csatlakozóval ellátott mély leeresztőcsap segítségével pedig kényelmesen kiürítheti az egész esővizes hordót

TERMÉK LEÍRÁSA

Rugalmas esővízgyűjtő tartály a kertbe vagy az út során

A víz értékes árucikk, használja okosan!  Az esővízgyűjtő tartállyal egy max. 1000 literes víztároló tartályt kap, amelyet a házán lévő esővízcső segítségével tölthet fel.  Vagy használja az összecsukható esővíz tárolót kempingezéskor vagy kertjében. Már csak esőre van szükség, hogy az esővizes tartály megteljen vízzel.

Víz a hillvert esőgyűjtőből

Az esővíz tartály pillanatok alatt felépíthető. A szakadásálló PVC-ből készült borítót a esőgyűjtő hordó stabilitását biztosító műanyag oszlopok segítségével feszítheti ki.  Az optimális stabilitás érdekében rögzítse a lábakat az oszlopok alá.  A fedélen egy lyuk található, amelyen keresztül könnyedén vezetheti az esővizet az esővizes tartály belsejébe. A hálós szűrőnek köszönhetően az esővíztartályba nem kerülnek szennyeződések vagy levelek.

Az optimális vízgazdálkodás érdekében a kerti vízgyűjtő tartály három lefolyót kínál, amelyek a szűrőkkel együtt tisztán tartják az esővizet.  A vízcsap segítségével kényelmesen feltöltheti öntözőkannáját vízzel Az esővíz gyűjtő tartály alján található lefolyócsap egy 3/4"-os csatlakozóval rendelkezik, amely ideális kerti tömlőkhöz.  Heves eső esetén a túlfolyócsap védi az esővíz tároló hordót.

A felhasznált anyagok rendkívül tartósak és kültéri használatra készültek A PVC burkolat 500D szövettel rendelkezik.  Ugyanakkor az anyag rendkívül rugalmas, és könnyedén összehajható kis méretűre a szállításhoz.   A hillvert kínálatában továbbá megtalálja a vízelvezető csövekkel ellátott közbenső darabokat, amelyek segítségével a háztetőről az esővíz tartályba vezetheti az esővizet. Nagyobb vízmennyiség esetén kombináljon egymással több esővíz tároló tartályt. Minden csepp számít!

MŰSZAKI ADATOK