Trustpilot
(5) értékelés
MSW

Egyengető gyalugép - 2 az 1-ben - 1500 W - 2 penge - 252 mm-es szélesség

177 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10062509

|

Modell: MSW-WOBD-1500L

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 2., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
177 990,00 Ft
3+
5%
169 090,50 Ft
5+
10%
160 191,00 Ft
10+
15%
151 291,50 Ft
Főbb jellemzők
  • többfunkciós – 2 az 1-ben eszköz a hatékony egyengetéshez és gyaluláshoz
  • kompakt – könnyű, helytakarékos gyalugép kisvállalkozások és barkácsolók számára
  • einstellbar – Durchlasshöhe des Dickenhobels von Tartomány: 5–120 mm und Spanabnahme bis 2 mm einstellbar
  • nagy kapacitású – gyalugép 920 x 263 mm-es asztallal és akár 2,5 mm-es forgácseltávolítással
  • erőteljes – 1500 W teljesítményével akár 9000 fordulat/perc sebességgel forgatja a 2 gyalukést
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Tápegység típusa
Hálózat
Anyag
PP
Nejlon
Öntöttvas
Acél
Réz
Öntött alumínium
Feszültség [V]
230–240
Sebesség [ford./perc]
4
Fordulatszám [fordulat/perc]
9000
Teljesítmény [W]
1500
Gyalu mélysége [mm]
2.5
Asztal mérete [mm]
Gyalu: 920 x 263 / vastagoló: 270 x 303
Perforált tárcsák / pengék száma [db]
2
Tápkábel
1.8 m
Távolság
252 mm
Gyalu szélessége
252 mm
Méretek (HxSzéxMa)
91.5 x 43 x 48 cm
Súly
26.5 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
102 x 42 x 51 cm
Szállítási súly
31.5 kg

Szállítási csomag

  • Egyengető gyalugép MSW-WOBD-1500L
  • Szerelőtartozékok

Termékleírás

Egyengető gyalugép turbó üzemmódban: fafeldolgozás 4 m/perc sebességgel

Asztallábak, munkalapok, keretek vagy szarufák: az MSW egyengető gyalugépével minden munkafolyamatot hatékonyan végezhet el a műhelyben. A 2 az 1-ben gyaluval bármilyen fatípust megmunkálhat – először a gyaluval, majd a vastagítóval a kívánt vastagságig. A gyalugépek nélkülözhetetlenek az építőiparban és az asztalosműhelyekben. Mit dem Abricht- und Dickenhobel erhalten Sie ein kompaktes und leichtes Kombi-Gerät, das sich besonders für kleine Schreinereien und Heimwerkende eignet – ob Sie nun Möbel, Musikinstrumente, Balken oder Bodenbretter herstellen.

Mondjon búcsút a szálaknak, a szakadásoknak és a csavarodásoknak az egyengető gyalugépnek köszönhetően

A vastagoló feletti gyalu egy széles, 920 x 263 mm-es munkaasztallal rendelkezik, így hosszú gerendákon is könnyedén dolgozhat. 2 éles acélkésével az eszköz akár 2,5 mm-ig is elsimítja a forgácsot. A kívánt forgácseltávolítást manuálisan állíthatja be. Az erős 1500 W-os motor legfeljebb9000 fordulat/perc sebességgel forgatja a lapátokat, amely tiszta és finom felületet garantál. Használja a gyalukés fedelét a fa elhelyezéséhez ütközésig és a sérülésmentes beállításhoz.

Ezután hajtsa át a fát a vastagsági gyalukon, és simítsa el a párhuzamos felületeket. A vastagsági gyalugép lehetővé teszi az anyagvastagság precíz és pontos beállítását. Igény szerint állítsa be az átjáró magasságát 5 és 120 mm között, és hagyja, hogy a deszka átfusson a 270 x 303 mm-es munkaasztalon. A gyalukések akár 2 mm-es forgácsot távolítanak el egy mozdulattal. A 252 mm-es átjárószélességnek köszönhetően különböző fafajtákat munkálhat meg és gyalulhat le a kívánt vastagságra. Futtassa át a deszkát a 270 x 303 mm-es munkaasztalon. Tippünk: lassan haladjon felfelé, mivel így finomabb eredményt érhet el, és védi a gépet is. A fa 4 m/perc sebességgel fut át az erős gyalukon, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű fa gyors és hatékony feldolgozását.

Hová kerül a faforgács?

A gyalugép egy elszívóval rendelkezik, amelyet többféleképpen helyezhet el – attól függően hogy a vastagolót vagy a gyalut használja. Vagy csatlakoztassa a kiegészítő elszívórendszert a gyalulás során keletkező finom por megbízható eltávolításához . A vastagoló gyalugép könnyű, így útközben is használható. A készüléket normál 230 V-os aljzattal csatlakoztathatja .

Értékelések és vélemények


5.0

5 értékelés alapján

Rendezés :

4 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

Megfizethető és masszív kombi gép.

A gépet jól becsomagolva, öntött hungarocellbe és erős kartonpapírba csomagolva, sérülésmentesen szállították. A gép jól felépített, masszív vázzal, az egész gyaluasztal fröccsöntött alumíniumból készült, rendkívül erős és 915 mm x 260 mm méretű. A magasságállító csavarok mind az egyenes gyaluasztalnál, mind a sík gyaluasztalnál jól vannak beállítva, és nem mutatnak semmilyen holtjátékot a beállításokban. A 635 mm x 130 mm méretű, hosszú, szögletes oldalütköző és a vágóburkolat alumíniumból készült. A gép a minőség és a pontosság szilárd benyomását kelti. Ezt a gépet minden hobbi asztalosnak és professzionális felhasználónak ajánlom, akiknek stabil és megfizethető gépre van szükségük, amit a különböző munkákba is könnyű magával vinni. Ajánlani tudom még a Richthez vásárolt mobil forgácselszívót és a gyalugépet, típusszámmal: MSW-DUCO-E50 L, hordozható forgácselszívó erős acéllemez konténerrel és 2 méter hosszú, 100 átmérőjű szívótömlővel. mm. A tömlő használaton kívül a tartályban tárolható.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

5 csillag

Gyorsan jött, tökéletesen működik! Ár/érték arányban a legjobb!

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Pont olyan, amire szükségem van

A készülék nem a legolcsóbb, korábban volt egy vastagítóm a DW-től, ami nagyon jó minőségű volt. De eljött az idő. Az MSW 1000 PLN a DW-től – és ez az árkülönbség és a vélemények végül késztetett arra, hogy megvegyem. Egyelőre elmondhatom, hogy több esetben sokkal jobban teljesített, mint az előző DW-m, és pont az a készülék, amire szükségem van. Csak remélem, hogy az MSW olyan tartós lesz, mint a DW (amelyen kb. 5 évig dolgoztam - nagy terhelés mellett), nagyon jó benyomást kelt és masszívan készült. Szóval szerintem sokáig bírnia kell.

Eredeti értékelés megjelenítése

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Kiváló minőség

Kiváló minőség, precíz gyalulás, lágy indítás, meglehetősen halk, nagyon masszív megjelenésű és a készülék súlyán is érezhető, a süllyesztő és emelő mechanizmusok nagyon hatékonyan és gördülékenyen működnek. Ami a használatát illeti, szerintem egyszerű és funkcionális. Ami a tetejét illeti, jól kiegyenlített, és szükség esetén könnyen állítható, egyszerű, alumíniumból készült és nagyon masszív. A vastagító tökéletesen eltávolítja a tábla teljes hosszát, és nagyon egyenletesen távolítja el a teljes felületről. A forgácselszívó felszerelése rendben van, semmi nem esik ki. Határozottan felülmúlta a várakozásaimat.

Eredeti értékelés megjelenítése

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

MSW - GYÚLÓ Él és vastagság

Valóban kiváló termék, a gép robusztus, precíz és kiváló minőségű. A munkafelület jól kalibrált és a vastag darabok megmunkálása is nagyon jó.

Eredeti értékelés megjelenítése
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket