Trustpilot
(17) értékelés

Egyengető gyalugép - 2 az 1-ben - 1500 W - 2 penge - 252 mm-es szélesség

176 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10062509

|

Modell: MSW-WOBD-1500L

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
176 990,00 Ft
176 990,00 Ft
0%
504 421,50 Ft
168 140,50 Ft
5%
796 455,00 Ft
159 291,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • többfunkciós – 2 az 1-ben eszköz a hatékony egyengetéshez és gyaluláshoz
  • kompakt – könnyű, helytakarékos gyalugép kisvállalkozások és barkácsolók számára
  • einstellbar – Durchlasshöhe des Dickenhobels von Tartomány: 5–120 mm und Spanabnahme bis 2 mm einstellbar
  • nagy kapacitású – gyalugép 920 x 263 mm-es asztallal és akár 2,5 mm-es forgácseltávolítással
  • erőteljes – 1500 W teljesítményével akár 9000 fordulat/perc sebességgel forgatja a 2 gyalukést
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

17 értékelés alapján

Rendezés :

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Kiváló minőség

Kiváló minőség, precíz gyalulás, lágy indítás, meglehetősen halk, nagyon masszív megjelenésű és a készülék súlyán is érezhető, a süllyesztő és emelő mechanizmusok nagyon hatékonyan és gördülékenyen működnek. Ami a használatát illeti, szerintem egyszerű és funkcionális. Ami a tetejét illeti, jól kiegyenlített, és szükség esetén könnyen állítható, egyszerű, alumíniumból készült és nagyon masszív. A vastagító tökéletesen eltávolítja a tábla teljes hosszát, és nagyon egyenletesen távolítja el a teljes felületről. A forgácselszívó felszerelése rendben van, semmi nem esik ki. Határozottan felülmúlta a várakozásaimat.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Masszív gép, ajánlom

Minden rendben

Eredeti értékelés megjelenítése

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Pont olyan, amire szükségem van

A készülék nem a legolcsóbb, korábban volt egy vastagítóm a DW-től, ami nagyon jó minőségű volt. De eljött az idő. Az MSW 1000 PLN a DW-től – és ez az árkülönbség és a vélemények végül késztetett arra, hogy megvegyem. Egyelőre elmondhatom, hogy több esetben sokkal jobban teljesített, mint az előző DW-m, és pont az a készülék, amire szükségem van. Csak remélem, hogy az MSW olyan tartós lesz, mint a DW (amelyen kb. 5 évig dolgoztam - nagy terhelés mellett), nagyon jó benyomást kelt és masszívan készült. Szóval szerintem sokáig bírnia kell.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Nagyon jó gép!

Ár/teljesítmény aránya a legjobb. Nagyon elégedett...

Eredeti értékelés megjelenítése

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Szuper!

Javaslom a készülék megvásárlását, marógéppel együtt vásárolva. Mindkettő nagyon jó minőséggel és tökéletes illeszkedéssel lepett meg. Elégedett a vásárlással! Ajánljuk.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

MSW - GYÚLÓ Él és vastagság

Valóban kiváló termék, a gép robusztus, precíz és kiváló minőségű. A munkafelület jól kalibrált és a vastag darabok megmunkálása is nagyon jó.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Sweden

Megfizethető és masszív kombi gép.

A gépet jól becsomagolva, öntött hungarocellbe és erős kartonpapírba csomagolva, sérülésmentesen szállították. A gép jól felépített, masszív vázzal, az egész gyaluasztal fröccsöntött alumíniumból készült, rendkívül erős és 915 mm x 260 mm méretű. A magasságállító csavarok mind az egyenes gyaluasztalnál, mind a sík gyaluasztalnál jól vannak beállítva, és nem mutatnak semmilyen holtjátékot a beállításokban. A 635 mm x 130 mm méretű, hosszú, szögletes oldalütköző és a vágóburkolat alumíniumból készült. A gép a minőség és a pontosság szilárd benyomását kelti. Ezt a gépet minden hobbi asztalosnak és professzionális felhasználónak ajánlom, akiknek stabil és megfizethető gépre van szükségük, amit a különböző munkákba is könnyű magával vinni. Ajánlani tudom még a Richthez vásárolt mobil forgácselszívót és a gyalugépet, típusszámmal: MSW-DUCO-E50 L, hordozható forgácselszívó erős acéllemez konténerrel és 2 méter hosszú, 100 átmérőjű szívótömlővel. mm. A tömlő használaton kívül a tartályban tárolható.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Első próbálkozások, nagyszerűek

Néhány napja vásárolt - az első tesztek fenyődeszkán történtek. Nagyon jól repül. Tervezve van egy projektem, amely készen áll a befejezésre, így végleges véleményt adok, ha elkészül. De az első tesztek után látom, hogy ez egy tisztességes készülék. Amikor először próbáltam ki a vastagítót, enyhén vágott a végein - de végül néhány újabb deszka után kiderült, hogy ez gyakorlás kérdése, nem pedig magával a készülékkel. Az egyetlen kisebb mínusz a könnyű használat - egy kezdő számára nem olyan egyszerű az anyag feldolgozása, mint a videókban. De ez az első projektem is, szóval ez valószínűleg minden más eszközzel megegyezik.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Teljes ajánlás!

Milyenek az első benyomások néhány hét használat után? Mondhatom, hogy az ár a minőséghez képest fantasztikus - ez a legjobban elkészített készülék, amivel valaha volt alkalmam dolgozni. A gép masszív és egyenletes alumínium tetejű. A gyaluban a kerítés abszolút a legmagasabb szinten van, mint a legmagasabb árkategóriájú termékekben. Nagyon masszív, magas, hosszirányban és szögben állítható - remekül működik, a kerítés merev - ami javítja a pontosságot. Ezenkívül semmi sem vibrál vagy remeg, és jól fekszik az asztalon. Maga a kidolgozás is hosszú évekig kitartó termék benyomását kelti. Határozottan ajánlom a vásárlást, nagyon elégedett vagyok.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

5 csillag

Gyorsan jött, tökéletesen működik! Ár/érték arányban a legjobb!

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket