Tétel: EX10062059

|

Modell: MSW-SPP43-075-50

Kútszivattyú - 4000 l/h - 1000 W - rozsdamentes acél

126 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – megbízható működés a kapcsolódoboznak köszönhetően
  • hatékony – erős 1000 W-os motor
  • gyors szivattyúzás – 4000 l/h sebességgel
  • nagy teljesítményű – maximális szállítási mélység: 91 m
  • tartós – a rozsdamentes acél ház ellenáll a korróziónak és a szennyeződéseknek

TERMÉK LEÍRÁSA

A hűvös vízbe – a rozsdamentes acél kútszivattyúval

Forró nyári nap van. Ül a kertben, és hallgatja a tücskök ciripelését. Éget a nap. Jól esne egy kis felfrissülés, ugye? Az MSW kútszivattyúval gondoskodhat róla. A búvárszivattyúval könnyedén szivattyúzhatja ki a vizet keskeny és mély aknákból, kutakból, tartályokból vagy ciszternákból. A nagy teljesítményű eszköz 91 m-es mélységig merül.

Oltsa szomját az 1000 W-os teljesítményű csőszivattyú segítségével!

A hatékony motornak köszönhetően a merülő szivattyú 0–2850 fordulat/perc fordulatszámmal és 4000 l/h maximális áramlási sebességgel működik. A motor hermetikusan zárt, így védve van a nyomástól és a víztől.

A mélykútszivattyú 35 °C-os hőmérsékletig alkalmas tiszta vízhez, így ideális ivóvízellátásra! A rozsdamentes acél ház ellenálló a korrózióval és a szennyeződésekkel szemben. A merülő búvárszivattyú megbízhatóan ellenáll az igazán intenzív igénybevételnek is. Az 50 m-es kábelnek köszönhetően még a legtávolabbi kútról is friss vizet nyerhet.

A merülőszivattyú egyszerűen és kényelmesen működtethető a kapcsolódoboz segítségével. A doboz túláramvédelmi megszakítóval rendelkezik, amely megbízhatóan védi a kútszivattyút a károsodástól.

MŰSZAKI ADATOK