Új

Tétel: EX10062435

|

Modell: S-POWER KIT60

Napelem táska - összecsukható - 60 W - 2 USB port

68 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – vészhelyzeti áramforrásként kempingezéshez, otthonra és a kertbe vagy autókba és csónakokba
  • hatékony – a monokristályos napelemek 22% hatásfokkal működnek
  • kompatibilis – kompatibilis a legtöbb inverterrel és a két USB-portnak köszönhetően ideális kisméretű készülékekhez
  • kompakt – a szolárpanel összecsukható, így könnyen szállítható és helytakarékosan tárolható
  • tartós – kiváló minőségű és időjárásálló anyagokból készült

TERMÉK LEÍRÁSA

Nincs áram? A 22 %-os napelemmel nem probléma!

Szeret kempingezni? Akkor biztosítsa autója, lakókocsija és elektromos berendezései áramellátását az MSW napelem táskájával. A hordozható napkollektorral megbízhatóan töltheti akkumulátorait, és a vészhelyzeti áramforrás mindig kéznél van. A szolárpanel alkalmas öntözőrendszerekhez, járművekhez, csónakokhoz, kempingezéshez és túrázáshoz, valamint otthoni és kerti elektronikai eszközökhöz. A könnyű tárolás és szállítás érdekében érdekében a napelem összecsukható.

Ideális nyaralókhoz, lakókocsikhoz, erkélyekre vagy kempingezéshez – összecsukható napkollektor az MSW-től

Az összecsukható napelem modul ellenáll a szélnek és az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken át megbízhatóan használható. A napkollektor kompatibilis a legtöbb inverterrel, 2 USB-porttal és egy 1.5 m-es tápkábellel rendelkezik, így utazásai során használhatja power bankok, okostelefonok, tabletek és sok más elektromos eszköz töltésére. Hajtsa ki a 2 panelt, és növelje a felvételi területet akár 60 W teljesítményig.

Az MSW napelemét magas színvonalú konstrukció jellemzi, és kiváló minőségű anyagokból készült, mint az ETFE és a vízálló poliészter szövet. Az alkalmazott monokristályos napelemek a legmagasabb elektromos konverziós rátával rendelkeznek, és megbízhatóan működnek még akkor is, ha kevés a napfény, vagyis rendkívül tartósak. A hordozható napelem 22%-os hatékonysággal működik. Az ultragyors töltésnek köszönhetően akkumulátorai rövid időn belül feltöltődnek és azonnal használatra készek.

MŰSZAKI ADATOK