Tétel: EX10060362

|

Modell: MSW-DRILLS-16.2

Spirál készlet - MSW-Drills-16.2

18 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Alkalmas kereskedelmi és lakossági lefolyó és csatornatisztításhoz
  • Tartalmaz egy egyenes fúrót, visszaszerző fúrót, buzogány fúrót és lapos zsíreltávolítót
  • 16 mm átmérőjű spirálhoz csatlakoztatható
  • Könnyen cserélhető
  • Alkalmas bármilyen T hornyos eszközhöz

TERMÉK LEÍRÁSA

Eldugult csövek és WC-k duguláshárítása könnyedén - az MSW-Drills-16.2 spirál szerszám készletével minden dugulás ellen a legjobban van felszerelve.

Az MSW-Drills-16.2 szerszám készletével az erősen eldugult lefolyócsövek, csatornarendszerek és WC-k is könnyedén szabaddá tehetők, függetlenül attól, hogy ön professzionális csatorna tisztító, vagy csak otthon akar egy eldugult csövet megtisztítani. A fúrófejek használhatóak többek között az MSW-Drain Clean 2.3E és az MSW-Power Drain Clean 2.3E duguláselhárító készülékeinkkel, de más hasonló, 16 mm foglalattal rendelkező gépekkel is.

A négy darabból álló sokoldalú szerszámkészlet tartalmaz egy egyenes fúrót, egy visszaszerző fúrót, egy keresztlap fúrót és egy rugalmas buzogányfúrót. A fúrófejek átmérője 16 mm, és alkalmasak T hornyos eszközökhöz, és csövekhez 25 – 125 mm átmérővel. A tartós anyagból készült, különösen nedves környezetben való használatra.

Az egyenes fúró egy alap szerszám a csatorna és lefolyótisztításban. Elsősorban az eldugult cső felderítésére szolgál, és kiválóan alkalmas papír vagy textil alkotta puhább eldugulások átfúrására. Továbbá lehetővé teszi a mintavételezést, így el tudja dönteni, milyen további szerszámokra van szüksége.

Másik nagyon fontos szerszám a visszaszerző fúró. Egy speciális kampóval van felszerelve, ami kiválóan alkalmas a letört spirálfejek, más szerszámok vagy akár textil visszanyerésére az eldugult csőből.

Továbbá egy keresztlap fúrót is tartalmaz a készlet. Ez is gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a készülékére, mint minden más fúrófej. Kiválóan alkalmas vegyi lerakódások, vagy megkeményedett anyagok eltávolítására.

A rugalmas buzogány fúrófejjel problémamentesen tudja megközelíteni a nehezen hozzáférhető helyeket, és itt egy furat segítségével eltávolítani a dugulást. A készlet gondoskodik arról, hogy a dugulásokat vegyszermentesen, és így környezet kímélő mód hárítsa el.

MŰSZAKI ADATOK