Trustpilot
Akciós
(1) értékelés
physa

Bőrmodell

22 590,00 Ft 24 254,91 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10040257

|

Modell: PHY-SM-4

Legalacsonyabb ár garancia

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 1., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
22 590,00 Ft
3+
5%
21 460,50 Ft
5+
10%
20 331,00 Ft
10+
15%
19 201,50 Ft
Főbb jellemzők
  • orvosilag pontos anatómiai bőrmodell
  • A három bőrréteg ábrázolása
  • részletes 3D modell
  • minden bőrgyógyászati rendelőben nélkülözhetetlen
  • Keresztmetszet és felülnézet
  • ideális dermatológiai oktatáshoz
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Műanyag
Szín
Színes
Méretek (HxSzéxMa)
16 x 22.3 x 31 cm
Súly
1.31 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
28 x 18 x 22 cm
Szállítási súly
1.8 kg

Szállítási csomag

  • PHY-SM-4 anatómiai bőrmodell
  • Szivacs
  • műanyag táska

Termékleírás

Bőrmodell

A PHY-SM-4 háromdimenziós bőranatómiai-modell a Physa-tól a bőrszerkezet reprezentatív keresztmetszetét mutatja be erős felnagyításban. A bőr mindhárom rétege és minden részlete, mint például a szőrtüszők, a verejtékmirigyek, a zsírszövet és nyirokerek is láthatók. Az orvosi modell szemléltetéshez és oktatáshoz egyaránt alkalmas.
Az anatómiai modell egy felnagyított képet nyújt az emberi bőr szerkezetéről. Minden egyes részlet tökéletesen reprezentált, a modellel pedig pontosan analizálható és megvizsgálható. Optimális kórházak, orvosi rendelők, iskolák és egyetek számára is. A modell háromdimenziós szerkezete lehetővé teszi az emberi bőr felfedezését két nézetben: keresztmetszetben és felülnézetből. Az oldal keresztmetszet a három egymáson fekvő bőrréteg felépítését tükrözi. A bőrrétegek egyesével levehetők és felülről egyenként megvizsgálhatók. Ennek köszönhetően a modell segítségével a bőr sokoldalúan bemutatható.
A háromdimenziós anatómiai bőrmodell mind a három bőrréteget részletesen reprezentálja. Így az epidermisz, a dermisz és a bőralja részletesen vizsgálható. A modell által bemutatott felnagyított bőrrészlet egyenként mutatja be a bőrrétegek szerkezetét, illetve a belső rendszerüket, mint például a szőrzet vagy a faggyúmirigy egyes részleteit.
A háromdimenziós anatómiai bőrmodell minden bőrgyógyászati rendelőben nélkülözhetetlen. A modell segítségévével az orvosok bemutathatják a bőr különösen fontos funkcióit, illetve a különböző rendellenességeket és megbetegedéséket. Ezenkívül az anatómiai bőrmodell ideális dermatológiai oktatási eszközként is. A 3D modell segítségével a diákok a bőr minden részletét, és a különböző mirigyek, erek, szőrtüszők és szövetek közötti összefüggéseket is funkciókat is megvizsgálhatják.
Az anatómiai bőrmodell egy robosztus, műanyagból készült alapzattal rendelkezik, amely magas stabilitást kölcsönöz a modell számára. Ezenkívül az alapzat segítségével a 3D modell különösen jól prezentálható és biztosan tartható. Így az alapzat mindig stabilitást biztosít a modell számára, és mozgalmas iskolákban, illetve kórházakban is alkalmazható.
Az oktatási modell felépítése gyors és egyszerű. A bőrrétegek egyesével egymásra rakhatók és együtt a mellékelt alapzatra helyezhetők. Ez nem tart sokáig és szerszámokra sincs hozzá szükség. Továbbá a bőrmodell minden eleme különböző színekkel van ellátva, így bőr különböző részei egyszerűen elkülöníthetők egymástól. A választékos színezés a 3D modell megjelenését is realisztikussá teszi.

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

4 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Osztály

Volt még néhány kérdésem - gyorsan válaszoltak rájuk és a kiszállítás épségben, jól becsomagolva megérkezett - szívesen megtenném máskor is

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Nehéz a bőrmodell összeszerelése?

Felhasználóbarát konstrukciójának köszönhetően a bőranatómiai modell gyorsan és egyszerűen összeszerelhető.

Hogyan tartható tisztán az anatómiai bőrmodell?

Az anatómiai bőrmodellt egyszerűen megszabadíthatja a szennyeződésektől egy nedves törlőkendő vagy szivacs és némi tisztítószer segítségével.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket