Tétel: EX18000392

|

Modell: PHYSA LYON BLACK SET-2

Elektromos masszázságy és Nyeregszék - 2 motor - Lábpedál - fekete

501 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Masszázságy távirányítóval és lábpedállal, maximális terhelhetősége 200 kg
  • 360 °-ban forgatható, könnyen guruló gumi kerekek, rögzítő funkcióval
  • gyors és könnyű magasságállítása az ágynak 68 és 90 cm között
  • háttámla dőlésszöge 0 és 60° között
  • nyeregszékkel PHYSA HAMBURG BLACK

TERMÉK LEÍRÁSA

Funkcionális és mozgékony: A elektromos masszázságy készlet nyeregszékkel

Legyen szó gyógytornás, masszázs, vagy kozmetikai kezelésekről, illetve wellness célokra való felhasználásról, a Physa termékcsaládhoz tartozó állítható magasságú elektromos masszázságy ideális szolgálatot gyújt, valamint egy igazán szép darab. A sokféle funkcionális beállítás és a masszázspad kiváló ergonómia tökéletesen illeszkedik az ügyfelek és a terapeuták igényeihez. A készlet tartalma egy magasságban állítható, könnyen guruló nyeregszék.

Az elektromos masszázságy megfelel a legmagasabb követelményeknek az egészség és szépség területén

Az elektromos masszázságy háttámlája 0 és 60 ° között dönthető. A lábpedállal vagy a távirányítóval mind a háttámla, mind pedig a fejtámla dőlésszöge ugyanúgy szabályozható, mint az ágy magassága is. A két hatékony, 50 wattos motornak köszönhetően az ágy magassága 18 másodperce alatt 68 és 90 cm között szabályozható. A háttámla esetében ez 16 másodperc.

Az elektromos masszázságy egy nyílással rendelkezik az arc számára, amely szükség esetén a megfelelő párnával be is zárható. A háttámla 8 cm vastag, illetve az ülő és fekvő felület 10 cm vastag habos párnázottsága garantálja a különleges kényelmet.

Az ergonomikus nyeregszék PHYSA HAMBRUG BLACK a nyugodt izomzat érdekében

A könnyű, 360 fokban forgatható gumi kerekek megkönnyítik az ágy tolását, illetve megakadályozzák a padlón a karcolások keletkezését - a kerek fixálása emellett biztonságos és stabil állást kölcsönöz a masszázságynak. Az elektromos masszázságy maximális terhelhetősége 200 kg. A kiváló minőségű anyagoknak hála az ágy elegáns megjelenésű, könnyen tisztítható és könnyen karbantartható.

A PHYSA HAMBRUG BLACK kényelmes nyeregszék 360 fokban forgó, könnyen gördülő kerekekkel lett ellátva. A sokféle beállíthatósága miatt, minden kozmetikai vagy fodrász szalonba tökéletes - főleg ha magasság állíthatóság, kényelem és stabillítás egysszere szükséges. Még szük helyeken is tökéletes mozgékonyságot biztosít, kiváló eldolgozású és 150 kg-ig terhelhető.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK