Trustpilot

Masszázságyak

Akciós
Kozmetikai ágy - 300 W - 200 kg - Fehér
physa

Kozmetikai ágy - 300 W - 200 kg - Fehér

Méretek (HxSzéxMa)
195 x 71 x 54 cm
423 990,00 Ft 477 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 5. 24.

A masszázságyat ma már sok területen használják. Akár egy masszőr és fizioterapeuta rendelőjében, akár egy wellness-létesítményben és körömstúdióban. A kiváló minőségű masszázságyok ideális megoldást jelentenek mindezen területeken. Mind az ügyfél vagy a páciens, mind a terapeuta vagy az alkalmazott számára előnyös a szépség szalonberendezési részlegből származó professzionális masszázságy. Ebben a kategóriában különböző, különösen jó minőségű masszázságyakat talál.

Az elektromos masszázságy megkönnyíti a mindennapi munkát

A rendelőkben vagy a kozmetikai és wellness létesítményekben manapság az elektromos magasságállítással ellátott masszázságyakat részesítik előnyben. Ezek az asztalok azt az előnyt kínálják, hogy a terapeuta vagy a dolgozó minden asztal munkamagasságát egyénileg állíthatja be. A terapeuta vagy a munkavállaló számára ez a technológia különösen kényelmes munkavégzéssel jár. A masszázságy háttámlája minden jelenlegi modellnél pozitív és negatív irányban is állítható. Ez lehetőséget ad arra, hogy a fekvőhelyzetet a kezelésnek és az ügyfél vagy a beteg állapotának megfelelően állítsa be. Ez különösen magas szintű kényelmet biztosít a páciens vagy az ügyfél számára. A modern kanapék elektromos motorjai nagy teljesítményűek és nagyon csendesen működnek. Ez lehetővé teszi, hogy a masszőr vagy az alkalmazott finoman és zavartalanul állítsa be a fekvőhelyzetet.

Az elektromos masszázságy előnyei: állítható magasság és fekvési szög kényelmes fekvés az ügyfél vagy a beteg számára kényelmes munka a terapeuta vagy a munkavállaló számára Ma egy kiváló minőségű masszázságy optimális terhelhetőséget kínál. Ez azt jelenti, hogy a nagy testtömegű emberek számára mindig garantált a biztonság az asztalon. A kanapék gyártói erős merevítésekkel és stabil felépítés teszik lehetővé, hogy termékeik minden helyzetben szilárdan megállják a helyüket. A fekvő és a hason fekvő helyzet is bármikor lehetséges egy modern masszázsággyal.

Professzionális masszázságy számos alkalmazáshoz

Manapság egy masszőr vagy egy szépségszalon kedvező áron vásárolhat masszázságyt. Az ebbe a kategóriába tartozó asztalok minden olyan előnnyel rendelkeznek, amelyek a professzionális használathoz elengedhetetlenek. A különösen puha kárpitozás magas szintű kényelmet biztosít a páciens vagy az ügyfél számára. A kanapék műbőrből vagy poliuretánból készült huzata különösen könnyen tisztíthatók és higiénikusak. A masszőr például egy ronggyal letörölheti a párnákról a masszázsolajat, és a masszázságy készen áll a következő páciens számára. Ugyanez a körülmény vonatkozik a szépségszalonban lévő szépségasztalokra is. A smink vagy más szépségápolási termékek a mindennapi használat során gyorsan rátapadhatnak a kanapé kárpitjára. A korszerű masszázságy speciális bevonatának köszönhetően a szalon személyzete maradék nélkül el tudja távolítani ezeket a kozmetikai termékmaradványokat.

Gondtalan munka a méhekkel a méhészeti felszereléseknek köszönhetően.

Ha a méheket egyáltalán nem lehet megnyugtatni, vagy ha agresszív méhcsaládról van szó, akkor a méhészeti kiegészítők között talál fátyolos és széles karimájú méhészsapkát. Ez biztosítja a szükséges távolságot a méhek és az arc és a nyak területe között. A fátyol oldalán található gumihurok, amelyet a hónalj alá húzva, méhbiztos zárást biztosít. A méhészfátyolok méhészblúzokkal kombinálva is kaphatók. A hosszú ujjú védőruhák légáteresztő anyagokból, például pamutból készülnek, és megkönnyítik a méhcsaládokkal való munkát. Ha meg akarja védeni a kezét a csípésektől és a mézmaradványoktól, a méhészeti eszközök között talál kesztyűt is. Erős anyagokat, például bőrt ajánlunk, amelyeken a méhek nem tudnak áthatolni.

Ahhoz, hogy a masszázságyat elektromosan lehessen működtetni, a szalonban vagy a rendelőben közös aljzatra van szükség. A terapeuta vagy az alkalmazott a masszázságyon található speciális vezérlőelem segítségével egyénileg beállíthatja az asztal magasságát és a fekvőhelyzetet. Egy masszőr vagy szépségszalon, aki masszázságyakat vagy szalonkiegészítőket szeretne vásárolni, itt garantáltan megtalálja az ideális eszközt. Ezekkel a kanapékkal az ügyfelek és a betegek kényelme mindig garantált. Az asztalok gyártói garantálják a kínálatukban szereplő minden egyes masszázságy különösen nagy tartósságát.